Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi son durum

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi son durum

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçeli taraftarlar stada girmeye başladı.

Spor Toto Süper Lig 13. hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşırken maç öncesi sarı lacivertli taraftarlardan jest geldi. nbsp;Fenerbahçeli taraftarlar, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan derbi öncesinde Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin'in kanser tedavisi gören annesini unutmadı. nbsp;Zor günler geçiren milli file bekçiye destek olmak isteyen Fenerbahçeli taraftarlar "Bütün anneler MELEK'tir. Geçmiş olsun Tolga Zengin" yazılı bir pankart hazırladı. nbsp;Kadıköy'de oynanacak derbide tribündeki yerini alacak olan bu pankart şimdiden sosyal medyada günün konusu olurken ezeli rekabetteki fair play duygusunun gelişmesi için de önemli bir adım olarak görüldü.Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş'ın kalesini koruyan Tolga Zengin'in kanser tedavisi gören annesine geçmiş olsun dilekleri ileten bir pankart hazırladı.Polis ekipleri de stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Ligin 13. haftasında bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçeli taraftarlarda Şükrü Saraçoğlu Stadı'na girmeye başladı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı maç öncesi girişlerde uzun kuyruklar oluştu. Taraflar girişlerde dikkatlice aranarak stada alınırken, olası olayları önlemek amacıyla çevik kuvvet polisi ve Toplumsal Olaylara Müdahale Araçlarının (TOMA) da hazırda beklediği görüldü. Taraftarların girişleri sürüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...