Uygur kardeşler Malatya'da

Uygur kardeşler Malatya'da

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler, babaları Nejat Uygur'un vefatından sonra ilk şov programını Malatya'da yaptı.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 4. yıldönümü kutlamaları kapsamında Behzat-Süheyl Uygur kardeşler Malatya Park'ta eğlenceli şovları ile sevenleri ile buluştu. Duayen Tiyatrocu Nejat Uygur'un oğulları olan, Behzat-Süheyl Uygur kardeşler, babalarını kaybettikten sonra ilk defa Malatya Park'ta program yaptı. Sayısız eser ve ödüle imza atan merhum tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'un çocukları Uygur kardeşler, sevenlerini adeta kırıp geçirdi.
Programın başında konuşan Behzat Uygur, "Bize bu tarih önceden verilmişti. Sonra babamın vefat edince, AVM yönetimi 'erteleyelim' dedi. Biz de şunu söyledik. Bize babamızdan kalan en önemli vasiyet şu idi. 'Asla sahneyi bırakmayacaksınız, şovunuz varsa mutlaka devam edeceksiniz.' Biz de acımıza rağmen buradayız" ifadelerini kullandı.
Parçalar da seslendiren Behzat-Süheyl Uygur kardeşler uzun uzun alkış aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...