Eskiye rağbet! Şenol Güneş tanıdık isimleri istiyor

- Güncelleme:
Eskiye rağbet! Şenol Güneş tanıdık isimleri istiyor

Spor Haberleri

Gelir gelmez önceden çalıştığı Cenk Tosun ve Mert Günok’u takıma monte eden tecrübeli teknik adam, şimdi Anderson Talisca ve Kaan Ayhan’ı da kadroda görmek istiyor

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş takıma eski ruhunu kazandırmak için eski isimleri tercih ediyor. Gelir gelmez önceden çalıştığı Cenk Tosun ve Mert Günok’u takıma monte eden, Atiba Hutchinson ve Necip Uysal’a da formayı veren Güneş, şimdi de Talisca ve Kaan Ayhan’ı takımda istiyor. Mert Günok gibi millî takımda da Güneş’in öğrencilerinden olan Kaan Ayhan transferinde üç büyük takım arasında kıran kırana rekabet yaşanıyor. 

BAŞKAN ÇEBİ HAZIR

Ocak ayında netleşecek transferde Beşiktaş şu an Şenol Güneş faktörü sebebiyle bir adım önde. Anderson Talisca da tecrübeli teknik adamın burnunda tütüyor. Siyah beyazlı yöneticilere Brezilyalı yıldızın durumunu soran Güneş’in, eski öğrencisini takımda görmeyi çok istediği öğrenildi. Talisca’nın alacaklarına karşılık bonservisini alması durumunda Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Brezilyalı oyuncu için şartları zorlayacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...