Ertuğrul Sağlam, Samsunspor'u çalıştırmak için gün sayıyor

/ Kaynak: CHA
Ertuğrul Sağlam, Samsunspor'u çalıştırmak için gün sayıyor

SPOR Haberleri  / CHA

Samsunspor'un yaptığı teklife sıcak bakan Ertuğrul Sağlam görevi kabul etmek için kentin takıma sahip çıkma şartını koştu.

nbsp;Samsunspor'un yaptığı teklife sıcak bakan Ertuğrul Sağlam görevi kabul etmek için kentin takıma sahip çıkma şartını koşarak topu, kentin önde gelen idareci, işadamı, taraftarlarına ve takıma gönül verenlere attı. Olağanüstü genel kurula sayılı günler kala yönetimin takımın başına Ertuğrul Sağlam'ı getirmek için başlattığı çaba karşılıksız kalmadı. Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar'ın telefonla aradığı ve sonrasında yüz yüze görüşmek için randevulaştığı ünlü teknik adam Ertuğrul Sağlam'ın maddi imkânsızlık içerisindeki takımın şartlarını kabul ettiği belirtildi. Yönetimden alınan bilgiye göre parayı sorun etmeyen Sağlam'ın kendisinin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan eski kulübüne ahde vefa amaçlı gelmeyi istediği öğrenildi. Samsunspor'a gelmesi halinde takımı Süper Lig'e çıkarıp bırakmayacağı en az 3 ya da 4 yıllık anlaşmaya imza atarak kırmızı-beyazlıları Avrupa'da oynatmayı hedeflediğini belirten yönetim, prensipte anlaşıldığını söyledi. Ancak Ertuğrul Sağlam'ın sadece tek bir şartı olduğunu belirten Yönetim, Samsunluların en başta da idarecilerin, işadamlarının, taraftarın birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde tek yürek olup takıma sahip çıkma sözünü vermeleri halinde Ertuğrul Sağlam döneminin resmen başlayacağını kaydetti. nbsp;

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...