Gezi Parkı olayları New York'ta protesto edildi

/ Kaynak: AA
Gezi Parkı olayları New York'ta protesto edildi

DÜNYA Haberleri  / AA

Taksim Meydanı'ndaki göstericilere destek vermek isteyen yaklaşık 100 kişilik grup, New York'taki Union Meydanı'nda toplandı.

Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar ABD'nin New York kentinde protesto edildi. nbsp;Taksim Meydanı'ndaki göstericilere destek vermek isteyen yaklaşık 100 kişilik grup, New York'taki Union Meydanı'nda toplandı. Sosyal medya üzerinden örgütlenen grubun eylemi İstiklal Marşı ile başladı. nbsp;Türk bayrakları ve pankartlar taşıyan grup slogan atıp, marşlar söyledi. nbsp;Bazı protestocuların alınlarına 'Çapulcu' yazılı etiketler yapıştırdığı, bazılarının ise beraberlerinde tencere getirdikleri gözlendi. Grup, İngilizce ve Türkçe basın açıklaması yaparak eylemlerine son verdi. nbsp;Bazı televizyon kanallarının canlı yayınladığı eylem yaklaşık bir saat sürdü.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...