Ersun Yanal'dan Sow hamlesi

Ersun Yanal'dan Sow hamlesi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Senagalli yıldızı Moussa Sow Sivassor maçında kadroya alınmamış ve attığı tweet sonrası Fenerbahçe'de ne olacak tartışması başlamıştı.

Fenerbahçe'nin Senagalli yıldızı Moussa Sow Sivassor maçında kadroya alınmamış ve attığı tweet sonrası Fenerbahçe'de ne olacak tartışması başlamıştı.Acaba 2.Alex vakasımı yaşanacak derken Sow ile Ersun Yanal olayı tatlıya bağladılar ve korkulan olmadı. Daha önce hocası ile görüşüp özür dileyen Sow Senagal Milli Takım kampından döndükten sonra antremanlardaki yüksek performansı ile göze girmeyi başardı. Ersun Yanal'ın Sow'u kadroya alması bekleniyor.
Ersun Yanal'ın Sow'u kadroya almasından sonra tribüne kimin gideceği de merak konusu olmaya başladı.Fenerbahçe Kasımpaşa ile oynayacağı maçn hazırlıklarına Can Bartu Tesislerinde yapmış olduğu antremanlarla devam ediyor.
haberaj.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...