Ersun Yanal'dan Arsenal maçı öncesi açıklama

Ersun Yanal'dan Arsenal maçı öncesi açıklama

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Arsenal maçı öncesinde basın toplantısında konuşuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Şampiyonlar Ligi play-off turunda 3-0'ın rövanşında Arsenal ile oynanacak olan maç öncesi basın toplantısı düzenliyor. Toplantıya futbolculardan Pierre Webo da katıldı. Webo "Herkese iyi akşamlar. Yarınki maç bizim için çok önemli. Büyük bir rakiple oynayacağız. Amacımız kazanmak. Fenerbahçe büyük bir takımdır. Her zaman kazanmak için oynar. İlk maçta gösterdiğimiz kötü görüntünün gerçek olmadığını göstermek istiyoruz. Bence geçen haftaki maç bir cezaydı" dedi.


Ersun Yanal şunları söyledi:
"İlk maçta oynadığımız oyunun karşılığı olan yenilgiyi hepimiz biliyoruz. Ama biz çok büyük bir takımız. Dünyanın en büyük taraftar gruplarından birine sahibiz. Bize yakışan futbolu oynamalıyız. Dünyanın her takımıyla başa baş oynamalıyız. Biz iyi oyunculardan kurulu bir takımız. En kısa zamanda bu performansımızı sahaya yansıtmalıyız. Rakibimiz güçlü bir takım. Ama bizim de sahada göstereceğimiz performans önemli." "4-0'ı bulmak çok zor. Ama biz de Fenerbahçe'yiz. Hiçbir sonuç sürpriz olmaz."


"Her iki tarafı da oynayabilen bir takım oluşturmaya çalışıyoruz."
"Şu anda konsantre olduğumuz şey, ortaya koyacağımız futbol. Hangi sistemi oynarsanız oynayın. Futbolun kendi değerleri var. Ne kadar çok koşacağınız önemli. Belli değerleri sahaya yansıtmazsanız, oynadığınız sistemin hiçbir önemi yok. Elimizde bu değerleri ortaya koyacak futbolcularımız var. Otaya koymayanlar da zaten Fenerbahçe'de oynayamaz."
"Türkiye'nin en iyi 4 kalecisine sahibiz. Bunlardan biri Kayseri'di kiralık. Diğerleri bizde. Avrupa'nın en şanslı takımlarından biriyiz. Çalışmalarımızın meyvesini, sebzesini alıyoruz. Yarın akşam kalede Volkan oynayacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...