Burak Yılmaz'dan muhabire Drogba tepkisi

Burak Yılmaz'dan muhabire Drogba tepkisi

SPOR Haberleri

Galatasaray, Bursa'da 2 puan bırakırken, maçın yankıları da devam ediyor. İşte Burak Yılmaz'ın golünden sonra yaşanan sevinç anında yaşananlar.

Galatasaray, Bursa'da 2 puan bırakırken, maçın yankıları da devam ediyor. İşte Burak Yılmaz'ın golünden sonra yaşanan sevinç anında yaşananlar. Zorlu Bursa deplasmanından 1-1 eşitlikle ayrılan Galatasaray, gözünü Eskişehirspor maçına çevirdi. Dün Bursa'da ise ilginç olaylar yaşandı. 44. dakika Burak Yılmaz'ın golü ile öne geçen sarı-kırmızılılar gol sevincini hep birlikte yaşadılar. Sevinç esnasından Bursalı bir muhabir Drogba'ya seslenerek 'Bravo' dedi. Bunu duyan Burak Yılmaz ise muhabire 'Golü o atmadı, ben attım' diyerek tepki gösterdi. Burak Yılmaz'ın bu hareketi ise Drogba ve Burak arasında sorun mu var, şeklinde yorumlandı. İkinci yarıda oyundan alınan Drogba'nın sinirli halleri ise dikkatlerden kaçmadı... (AKŞAM)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...