Ersun Yanal’a armağan

Düzenleyen:
Ersun Yanal’a armağan

SPOR Haberleri

Bordo-mavili futbolcular Kayserispor galibiyetini hocalarına armağan etti

Süper Lig’de 4 maçlık galibiyet özlemine deplasmanda Kayserispor’u 1-0 yenerek son veren Trabzonspor’da yüzler gülüyor. Üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası eleştirilerin odağında olan Ersun Yanal, alınan galibiyetle biraz rahatlarken, futbolcuları da 3 puanı kendisine armağan etti. Kayıp yaşanan maçların ardından tüm sorumluluğu üstlenen ve futbolcularına güvendiğini dile getiren Yanal’ın, oyuncularının bu jesti karşısında da çok mutlu olduğu belirtildi. Yanal’ın futbolcularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğu, ligin 14’üncü haftasında oynayacakları Adanaspor maçını da kazanarak devamlılık sağlamaları gerektiğine dikkat çektiği bildirildi. Bordo-mavililer ligin 8’inci haftasında deplasmanda Galatasaray’ı mağlup ettikten sonra oynadığı 4 lig maçında 2 beraberlik ve 2 de yenilgi almıştı.

Yerel basın memnun
Yerel gazeteler deplasmanda Kayserispor’u 1-0 mağlup ederek 4 haftalık galibiyet özlemine son veren Trabzonspor için olumlu yorumlar yaptı. İlk Haber, “Müjde Trabzon hayata döndü”, “Bordo-mavililer tam 4 hafta sonra galibiyet sevinci yaşadı” ifadelerini kullandı. Günebakış ise, “Trabzon nefes aldı”, “Bordo mavililer korku tünelinden Kayseri’de çıktı” başlıklarını kullandı. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...