Enner Valencia Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde oynayacak mı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Enner Valencia Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde oynayacak mı?
SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında süren liderlik mücadelesinde 18. haftada oynanacak derbi önemli rol oynayacak. Fenerbahçe taraftarları 8 Ocak Pazar günü oynanacak kritik maçta Enner Valencia'nın forma giyip giymeyeceğin merak ediyor. Sakatlığı nedeniyle Hatayspor ve Antalyaspor maçlarını kaçıran 33 yaşındaki forvet, bugün takımla çalıştı.

Fenerbahçe , Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 8 Ocak Pazar günü sahasında Galatasaray ile yapacağı derbinin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Süper Lig'in 17. haftasında konuk olduğu Fraport TAV Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden sarı-lacivertli takımda gözler Galatasaray derbisine çevrildi. Sarı-Lacivertli taraftarlar en çok Enner Valencia'nın durumunu merak ediyor.

TRABZONSPOR MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Süper Lig'de 13 golle gol krallığında zirvede yer alan Enner Valencia, 2022 Dünya Kupası'nda da Ekvador Milli Takımı'ndaki performansıyla beğeni toplamıştı. Dünya Kupası arasından sonra Trabzonspor maçına çıkan ancak 21. dakikada dizinden sakatlanan 33 yaşındaki futbolcu takımla çalışmalara başladı.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1610690776316481545

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda core çalışmasıyla başladı. Sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam eden idmanda pas ve şut organizasyonları üzerinde duruldu. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı.

Antalyaspor ile yapılan maça ilk 11'de başlayan futbolcular, yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Sakatlığı geçen Enner Valencia da takımla çalıştı.

Fenerbahçe, derbi hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...