Emre Belözoğlu küfürlere isyan etti: Adaptan yoksun, ağır olacak ama haysiyetten yoksun

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emre Belözoğlu küfürlere isyan etti: Adaptan yoksun, ağır olacak ama haysiyetten yoksun

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Başakşehir - Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, kendisine edilen küfürlere tepki gösterdi. Basın toplantısında kendisine 35 dakika küfür edildiğini belirten Belözoğlu,

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Süper Lig'in 25 .haftasında oynanan Beşiktaş maçı sonrası olay açıklamalarda bulunarak kendisine küfür eden taraftarlara tepki gösterdi.

Siyah-beyazlılara 2-0 kaybedilen mücadelede konuk ekibin taraftarlara tepki gösteren Belözoğlu, "Bugün burada 35 dakika bana küfür edildi. Ailemiz burada, benim tertemiz bir annem var, babamdan başka kimseyle tanışmamış. Tertemiz bir eşim var. 35 dakika anneme küfür edildi." ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu küfürlere isyan etti: Adaptan yoksun, ağır olacak ama haysiyetten yoksun

EMRE BELÖZOĞLU: HAYSİYETTEN YOKSUN

Beşiktaş taraftarlarının ettiği küfürlerin yakışmadığını söyleyen Emre Belözoğlu, "Beşiktaş'ın büyük çoğunluğu hassastır. Bizim öyle bir terbiyesizliğimiz olmadı. İlk kez Beşiktaş'a kaybettik. Adaptan yoksun, ağır olacak ama haysiyetten yoksun... Böyle taraftarlık olmaz." dedi.

Kendi sahalarında aldıkları yenilgiyi de yorumlayan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Yine biz iyi oynadık, ne yazık ki Beşiktaş'ın merkezindeki üçlüye çalıştık ama çalıştığımız yerden yedik. Oyuncuların da bizi dinlemesi gerekiyor. Mücadele ettiler, bir şey diyemem. Beşiktaş'ı ve Şenol Güneş'i tebrik ederim." görüşlerini aktardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...