Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşlerine 784 pehlivan katıldı

/ Kaynak: CHA
Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşlerine 784 pehlivan katıldı

SPOR Haberleri  / CHA

661. gerçekleştirilen Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde yaklaşık 600 litreye yakın yağ kullanıldı. Güreşleri 25 bini aşkın seyirci izledi.

Bu yılki güreşlerin ağalığını, 3 yıl üst üste güreş ağası olan iş adamı Cemal Ekşioğlu oğlu Galip Can Ekşioğlu'ndan 150 bin TL'ye tekrar geri aldı. Bu yılki güreşlere 44 başpehlivan olmak üzere toplam 784 pehlivanın katıldığını kaydeden Elmalı Belediye Başkanı ve Güreş Tertip Komitesi Başkanı Hüseyin Altıntaş, Elmadağ Yeşilyayla Güreşleri'ne devlet tarafından tam destek verilmesini istedi. Altıntaş, "Güreşler 3 gündür sabahtan akşama kadar devam etti. Ata sporumuz güreşlerin devam etmesi için devlet yöneticilerimizden destek vermelerini istiyorum. Güreşlerimiz kendi kıt imkanlarımızla yapılmaktadır. Bu tip büyük organizasyonlar mahalli imkanlarla yapılamamakta. Bizleri zor durumda bırakmaktadır." dedi. Güreşlere Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvelili Mehmet Günal, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Millet Vekili Gürkut Acar, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaş izledi.


SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...