Ekici: Parayla ilgisi yok

Düzenleyen:
Ekici: Parayla ilgisi yok

SPOR Haberleri

Geçen sezon Premier Lig ekibi West Ham’a kiralanan ve çok fazla süre alamayan Gökhan Töre, yeniden Kartal Yuvası’na döndüğü için mutlu. Rekabete hazır olduğunu ve çok çalışarak formayı almak istediğini belirten Töre, taraftarı özlediğini söyledi. Ancak Ryan Babel ile Ricardo Quaresma’nın formayı bırakması zor görünüyor.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mehmet Ekici sarı-lacivertli formayı giymek için sıkıntı çektiğini ama bundan dolayı kesinlikle pişman olmadığını söyledi. Futboldan uzak kalmanın zorlu bir süreç olduğunu dile getiren Ekici “Ancak bir sakatlık hâlinde de bunları yaşayabilirdim. Ben bir tercih yaptım ve sözümün arkasında durdum. Bu dönemde başkanımız hep arkamda durdu. Fenerbahçe taraftarı da inanılmaz destek oldu. Fenerbahçe’yi seçmemin maddi bir tarafı yok” diye konuştu. Trabzonspor’da kadro dışı bırakıldığı dönemde Trabzon halkından bir tepki görmediğini de vurgulayan Ekici “Beni anladılar ve başarı dilediler. Onlara da ayrıca teşekkür ederim” dedi.
Rekabete hazırım
Fenerbahçe’de hiç yabancılık çekmediğini söyleyen Mehmet Ekici “Burada çok sıcak karşılandım. Başta Aatıf abi olmak üzere herkes bana çok iyi davrandı” derken, “Mükemmel bir tesiste çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bunun hakkını sezon başladığında vereceğiz. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Taraftarlarımıza şahsen vereceğim söz ise her maçta sahaya performansımın yüzde 100’ünü yansıtacağım olacaktır” açıklamasında bulundu. Forma savaşından korkmadığını belirten Ekici, rekabete hazır olduğunu ifade etti. Tecrübeli oyuncu “Alex’in yerini alabilir misin?” sorusuna ise, “O çok büyük bir oyuncuydu. Ben de onun yolunda ilerleyeceğim” cevabı verdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...