3 Kartal masada

Düzenleyen:
3 Kartal masada

SPOR Haberleri

Pepe yolda, Aboubakar’da şartlar zorlanıyor. Yönetim bir satışla ihtiyaçları karşılamaya bakıyor

Zincirleme transfer önermesine sahip olan Beşiktaş’ta sürekli revize edilen bir durum söz konusu. Normal şartlarda mevcut kadroyu koruyup eldekileri göndererek bir stoperle işi bitirme düşüncesinde olan siyah-beyazlılarda hesapta olmayan gelişmeler yaşandı. Caner’in bonservisinin alınması, Talisca’nın 1 yıl daha kiralık kalması ve Atınç’ın yuvada tutulması plan dâhilindeydi. Ayrıca bu plandaki önemli unsurlardan birisi de Vincent Aboubakar’ın bonservisinin alınması veya kiralanmasıydı. Peki ne oldu? Caner, Atınç ve Talisca tamam. Aboubakar’da problem var. 10 milyon avroluk satın alma opsiyonu kullanmayan ve rakamı aşağı çekmek için büyük çaba sarfeden yönetim, Porto ve Lorient’ten cevap bekliyor.
Rhodolfo’yu 1,4 milyon avroya Flamengo’ya satıp az da olsa bir kaynak oluşturan siyah-beyazlılara forvet ve stoper takviyesi için ciddi para lazım. Marcelo’nun Lyon’a satışı gündemdeydi ancak Brezilyalı stoper kaldığını açıkladı. Fikret Orman yönetimi, değerli ve para edecek bir ismi elden çıkarmak için harekete geçti. Vitrindeki oyuncular Adriano, Oğuzhan ve Tolgay Arslan. En mantıklı görüneni ise Adriano. Pepe’nin alınması hâlinde stoperi Marcelo-Pepe ikilisine teslim edecek Kartal’da Tosic, sol beke kaydırılabilir. Adriano’dan beklenti en az 10 milyon avro. İtalyan ekipleri Roma, Oğuzhan’ı, Napoli de Tolgay’ı yakın takipte ama resmî bir teklif gelmedi. Kulüplerin 10 milyon avroya yakın bütçe ayırdığı iddia ediliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...