Neler oluyor? Dursun Özbek Riva'ya çıkarma yaptı

- Güncelleme:
Neler oluyor? Dursun Özbek Riva'ya çıkarma yaptı

Spor Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un derbi öncesindeki ziyaretinden ve Beşiktaş’ın istediği söylenen Şansalan’ın derbiye atanmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek dün Türkiye Futbol Federasyonu’na çıkarma yaptı. Özbek’in, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile iki saatin üzerinde yaptığı toplantının oldukça gergin geçtiği öğrenildi. Özbek’in Riva çıkarmasının iki ana sebebi vardı; biri önceki gün Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un derbi öncesi ziyareti, diğeri de maça Ali Şansalan’ın atanması… Elinde Galatasaray aleyhine yapılan hakem hatalarının listesi ve görüntüleriyle Büyükekşi’nin karşısına çıkan Özbek; camia olarak yaşananlardan duydukları rahatsızlığı anlattı. 

GÖZÜMÜZ ÜZERİNİZDE

Özbek, Mehmet Büyükekşi’ye “Yarış içinde olduğumuz takımın başkanı sizinle gündemde olmayan bir toplantı gerçekleştiriyor. Bunun sebebi ne idi? Eğer bir avantaj sağlama istediği değilse neden kamuoyundan gizlendi? Biz sezon başından beri herkes için adalet istiyoruz. Kalan haftalar çok kritik. Şampiyonluk yolunda herkesin daha dikkatli olması lazım, gözümüz üzerinizde. Son günlerde Beşiktaş cephesinin Ali Şansalan’ı istediği haberleri çıkıyordu. MHK’nin ataması da bu yönde oldu. Bu nasıl yapay zekâ?” diyerek endişelerini dile getirdi.

DERBİ USTASI

Galatasaray’da sezon başında göreve getirilen Okan Buruk, ilk yarıda çıktığı iki derbiyi de kazandı. Galatasaray evinde ağırladığı Beşiktaş’ı 2-1, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi de 3-0’lık sonuçlarla mağlup etti.

ABOU-CENK'E ÖZEL ÖNLEM

Galatasaray, Beşiktaş maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı kırmızılılar Okan Buruk yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma yaparken, rakibin etkili gol ayakları Aboubakar ve Cenk Tosun için özel önlemler üzerinde duruldu. 

DERSİMİZ DURAN TOP

Kayserispor karşısında harika bir frikik golüne imza atan Kerem ile Oliveira ikilisi antrenmanlar sonrası birlikte duran top idmanı gerçekleştiriyor. Sadece kaleye direkt vuruşlar değil, duran top organizasyonu planları üzerine de de çalışan ikili, gol atmak istiyor. 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...