Küçükmece'de yangın faciası: 11 katlı bina 15 saattir yanıyor

- Güncelleme:
Küçükmece'de yangın faciası: 11 katlı bina 15 saattir yanıyor

GÜNDEM Haberleri

Dün saat 16.00 sıralarında Küçükçekmece'de Akit Medya grubunun bulunduğu binada çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Dün saat 16.00 sıralarında Küçükçekmece'de Dereboyu Caddesi'ndeki 11 katlı binada başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Akit Medya grubunun da içerisinde bulunduğu 11 katlı bir binanın bodrum katındaki depoda bulunan tekstil malzemeleri bilinmeyen bir nedenle tutuşmuş, bodrum kattan yükselen dumanlar, kısa sürede tüm binayı sarmıştı. Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği yangında yoğun dumanlar nedeniyle çevredeki iş yerleri de boşaltılmıştı. İtfaiyenin yoğun uğraşları sonucu yangın büyük oranda kontrol altına alınırken binan bodrum katındaki yangının sürdüğü öğrenildi.

Küçükmece'de yangın faciası: 11 katlı bina 15 saattir yanıyor

ÖLÜ VE YARALI YOK

Yangında ölü ve yaralı olmazken, binada büyük çapta maddi hasarın oluştuğu görüldü. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında, binanın üst katlar kontrol altına alınırken yangının çıktığı bodrum katta yanmanın devam ettiği öğrenildi. Ekiplerin söndürme çalışmaları sürüyor. İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...