Drogba'dan ilginç tebrik

Drogba'dan ilginç tebrik

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski oyuncusu Didier Drogba, derbide süper gollere imza atan Wesley Sneijder'i sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabından kutladı.

Drogba paylaşımında "Booooom!!!!!! Wesley schinneider schinneider schinneider!!!!!!!!!" ifadelerine yer verdi.Öte yandan Derbide Fenerbahçe'yi mağlup eden Galatasaray, izin yapmadan Borussia Dortmund ile çarşamba günü oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetimindeki antrenmanda, Fenerbahçe karşısında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadı.
Derbide Passolig farkı
G.Saray-F.Bahçe arasındaki bir maçta ilk kez Passolig sistemi uygulanırken, nbsp;karşılaşmanın olaysız tamamlanması yüz güldürdü. Passolig Kart Ligi'nde 95 bin Galatasaray Kart ile zirvede bulunan sarı-kırmızılı taraftarlar huzur içinde maçı izlerken, sahaya herhangi bir yabancı madde atılmadı. Geçtiğimiz yıllarda Kadıköy'de ve Arena'da tatsız olaylar yaşanmıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...