Divine Heart koşmadı uçtu

Divine Heart koşmadı uçtu

SPOR Haberleri

Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nun 87'ncisini, Atila Özkan'ın sahibi olduğu ve jokeyliğini Yücel Bilik'in yaptığı 'Divine Heart' adlı safkan burun farkıyla kazandı.

At yarışlarının en önemli organizasyonu olan 87. Gazi Koşusu'nu Yücel Bilik'in bindiği Divine Heart isimli at kazandı. Yarışın favorisi Çakal Carlos ile Divine Heart'ın başa baş bitirdi yarışta kazanan foto finiş ile belirlendi. Yarışın favorisi olan şampiyon jokey Halis Karataş'ın bindiği 2 numaralı Çakal Carlos, son 400'e doğru öne çıkmıştı. Usta jokey iç kulvara yakın bir biçimde rakiplerini geride bırakıp birinci olmaya doğru giderken bitime 100 metre kala Yücel Bilik'in jokeyliği yaptığı 3 numaralı Divine Heart'ın atağına sahne oldu. Dıştan gelip rakibini burun farkıyla geçen Divine Heart, Gazi Koşusu'nun şampiyonu oldu. nbsp;
SAHİBİNE 2 MİLYON TL KAZANDIRDI
Divine Heart, sahibi Atilla Özkan'a birincilik ödülü olan 1 milyon 150 bin lira ikramiyenin yanı sıra 795 bin lira kaydiye ücretiyle birlikte toplam 1 milyon 945 bin lira kazandırdı. nbsp;Divine Heart'ın sahibi Atila Özkan ve ailesi yarış sonrası büyük bir sevinç ve gurur yaşadı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...