Dirk Advocaat Volkan'ı 68'de oyuna aldı, 78'de kenara çağırdı

Düzenleyen:
Dirk Advocaat Volkan'ı 68'de oyuna aldı, 78'de kenara çağırdı

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin hocasının ikinci yarıda kısa süreli taktik değişimi (!) milli oyuncu Volkan Şen’i çok kızdırdı. Karara anlam veremedi ve hocasıyla tartıştı

Nasıl yani? İşte Karabük-Fenerbahçe maçında yaşanan bir olay böyle bir olaydı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, Fatih Terim’in A Milli Takım’da Finlandiya önünde ilk 11’de görev verdiği Volkan Şen’i yedek soyundurdu. Bu normal ve alışılan bir durumdu. Ancak şaşırtıcı olan ikinci yarıda 10 dakikalık dilimde yaşandı. Sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılacağını ifade eden Hollandalı hoca 68’de Aatıf’ı çıkardı ve yerine Volkan Şen’i aldı. Ancak dakikalar 78’i gösterdiğinde değişiklik işareti geldi. Ve Advocaat oyuna yeni aldığı ve henüz daha ısınmayan Volkan Şen’i işaret etti. Şen bu duruma şaşırdı ve çıkmak istemedi. Israrla kenara gelmesi istenen Şen dışarı çıktı ama bu kararı beğenmediğini hem Hasan Çetinkaya’ya hem de Advocaat’ın “Ne yapıyorsun?” diyerek yüzüne söyledi. Futbolcu ardından yedek kulübesinde uzun süre isyanlarına devam ettirdi.

Sebep: Koşamıyordu...
Maç sonrası konunun sorulduğu Advocaat’ın sözleri ise, “Sezon sonu bir gelse de gitsem” anlayışındaydı adeta. Futbolcunun tepkisine hiç aldırmayan Hollandalı çalıştırıcı, “Bu kararı almamın sebebi açık. Ben oyuncuların arkadaşı değilim burada, kararları ben veririm. Gerçekçi olmak lazım. Hep problem yaşıyordu koşarken. Volkan Şen beni dinlemek istemedi, ona kalmış bir durum, benim umrumda değil” diyerek oyuncularıyla iletişiminin (!) ne boyutlara geldiğini gözler önüne serdi. 

Volkan Şen’in ısı haritası!
Volkan Şen’in 10 dakikada kendini saha dışında bulması sosyal medyada espri konusu oldu. Bir kullanıcı Şen’in sahada gösterdiği performansı ısı haritasına bu şekilde dönüştürdü. 

Barisic: Rakipten iyi oynadık
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, “İlk yarı kötüydük fakat ikinci devre Fenerbahçe’den çok daha iyi futbol oynadık. Çok net pozisyonlarımız vardı. Bunları değerlendiremedik. En azından bir puan alabilirdik ama başaramadık” ifadelerini kullandı.

Şahin kesildi ama...
- Kardemir Karabükspor kalecisi Ahmet Şahin, Fabiano ile birlikte maçın en iyilerindendi. Taa ki yediği gole kadar. Karabük’ün eldiveni yüzde yüzlük çok net en az 3 gol pozisyonunda başarılıydı. 84’e kadar direndi ancak sonrasında Robin van Persie’ye teslim oldu!  

Bu kez kaçırmadı
- Sarı-lacivertliler için şampiyonluk çok uzakta kaldı belki ama ilk iki ve Şampiyonlar Ligi’ne katılım anlamında umutlar sürüyordu. Fenerbahçe ikinci sıradaki Başakşehir’in mağlup olduğu günde hayati 3 puanı Robin van Persie’nin golü getirdi ve fark 6’ya indi. 

Fenerbahçe coşkusu
- F.Bahçe taraftarları Kardemir Karabük deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertli taraftarlar, kelerine ayrılan misafir tribününü tamamen doldurdu ve maç boyunca takımlarını coşkuyla destekledi. Karabük taraftarı ise maça fazla ilgi göstermedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...