Başakşehir'i eski antrenörü ve kiralık oyuncusu yaktı

Düzenleyen:
Başakşehir'i eski antrenörü ve kiralık oyuncusu yaktı

SPOR Haberleri

Akhisar kazanıp rahat bir nefes aldı, Başakşehir devre arasında kiralık gönderdiği Chikalleshi’den yediği son dakika golüyle yıkıldı...

Ligde şampiyonluk kovalayan takımlardan biri olan M.Başakşehir, Akhisar deplasmanında adeta çarpıldı: 1-2. Şampiyonluk hayalleri kuran İstanbul ekibini yıkanlar ise eski antrenörü ve kiralık gönderdiği oyuncusu oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Başakşehir’di. Ancak Akhisar’ın kalecisi Lukac, ilk yarıda önce Adebayor’un sonra da Cengiz’in net vuruşlarında kaleye set çekti. İlk yarının sonlarında İrfan Can Kahveci’nin frikiği de Lukac’ın ellerinde eriyince ilk yarı golsüz bitti. 
İkinci yarıya baskılı bir oyunla başlayan taraf ise Akhisar oldu 58’de defansın hatasında topu önünde bulan Ricardo Vaz Te, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 78’de kornerden gelen topa iyi yükselen Yalçın Ayhan kafayla skora dengeyi getirdi: 1-1. Akhisar’ın devre arasında M.Başakşehir’den kiraladığı Cikalleshi’nin uzatma dakikalarında attığı golle ev sahibi ekip sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılırken, Abdullah Avcı’nın eski yardımcısı Okan Buruk, ilk maçında 3 puan çıkarmış oldu.                   
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...