Didier Drogba ada yolcusu

Didier Drogba ada yolcusu

SPOR Haberleri

Drogba Chelsea'nin hocası Mourinho'ya övgüler yağdırdı ve 'Onun için dünyanın diğer ucuna bile giderim' diyerek Ada için yeşil ışık yaktı.

Galatasaray'a geldiği günden bu yana Avrupa basınının manşetlerinden düşmeyen Didier Drogba sarı-kırmızılılara vedaya hazırlanıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu, Galatasaray yönetiminin "1 yıl daha uzatalım" teklifine yaklaşmamış ve geçtiğimiz günlerde "Sezon sonuna kadar İstanbul'dayım" açıklamasında bulunmuştu. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea kulübünün Galatasaray ile eşleşmesinin ardından resmi twitter hesabından "Didier seninle görüşeceğiz" mesajı yayınlayarak yeni sezonda yolların kesişebileceğinin sinyalini vermişti. İşte tüm bu gelişmeler olursa sarı-kırmızılı futbolcu, İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Drogba, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun hayatını değiştirdiğini belirterek, "Fransız Ligi'nde iyi bir futbolcuydum ama o beni Avrupa'nın en iyilerinden biri yaptı. Bu yüzden Jose için dünyanın diğer bir ucuna bile giderim" diyerek yeni sezonda Chelsea'ye yeşil ışık yaktı. Drogba, "Jose Mourinho kazanmaya bayılıyor. Kulübe gelen hocaların çoğu 'Kazanmaya çalışacağız ama zor olacak' diyor. O ise 'Ben kazanmak için buradayım' diyor ve kazanıyor. Bu durum, onu özel kişi yapıyor. Mourinho gittikten sonra bile bu kazanma mantalitesi Chelsea'de kalmıştı" şeklinde konuştu. nbsp;Mourinho'nun her zaman hakikati söylediğini vurgulayan sarı-kırmızılı futbolcu, "Saha dışında özel bir dostluğunuz olsa bile o size her zaman gerçeği söyler. Maçlardan sonra yanıma gelir ve bana doğruları anlatırdı. 'Bugün iyi oynamadın' derdi ve ben istediği gibi oynamak için daha çok çalışırdım. Motivasyon bakımından en iyisi Mourinho'dur" diyerek sözlerini tamamladı. Bahadır ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...