Derbide geniş güvenlik önlemi

Derbide geniş güvenlik önlemi

SPOR Haberleri

Şampiyonluğu yakından ilgilendiren derbi karşılaşması öncesi Seyrantepe’de Emniyet güçleri geniş güvenlik önlemleri aldı

Fenerbahçe derbisinde olağanüstü hal ilan edilen TT Arena'da dün de sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekti. Sanayi-Seyrantepe metro hattı ulaşıma kapatılırken metro otoparkı da kullanıma açılmadı. Taraftarlar üç aşamaları ayrı kontrollerden geçtikten sonra tribüne girebildi. Stadyum otoparkını kullanan araçlara da iki kez bomba araması yapıldı. Bu yüzden Türk Telekom Arena girişinde uzun araç kuyrukları oluştu.

26 BİN 189 KİŞİ İZLEDİ
TT Arena'nın derbide yarısı boş kaldı. Sezon başı 32 bin kombine satılmasına karşın dün tribünde 26 bin 189 kişi vardı. Arena açıldığı günden bu yana en az taraftara ev sahipliği yaptığı Beşiktaş derbisini yaşadı. Fenerbahçe maçını hafta içi olmasına rağmen 37 bin kişi izlemişti.

HOLLANDALI TEKNİK ADAMIN ARACI ZİNCİRLEME KAZADA
 Maç öncesi futbolseverlerin oluşturduğu uzun araç kuyruğunda Riekerink ile Carole'un da özel araçlarının bulunduğu 5 otomobil zincirleme kaza yaptı. Carole'un arabasının plaka kısmı, Riekerink'in arabasının tamponunda hafif çizikler oluştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...