Aslan için tek yol kupa

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Aslan için tek yol kupa

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray'ın Beşiktaş'a yenilgisi, Avrupa katılım hakkı için lig yolunu büyük ölçüde kapattı.

Osmanlıspor'un Bursa'ya karşı 3-0'dan geriden gelip 3-3'ü bulmasıyla fark 4 puana çıkmıştı. Cim Bom, bitime 2 hafta kala ilk 5'e girmek için Osmanlıspor'un Beşiktaş ve Akhisar maçlarından 3 toplamamasını beklemek zorunda... G.Saray ise Akhisar ve Kayseri'den 6 puan alamadığı takdirde ilk 5 iddiasını yitirecek. Sarı-kırmızılılar için tek çıkış yolu Türkiye Kupası finalinde F.Bahçe'yi yenip katılım hakkını almak ve Avrupa cezasını bu yıl bitirebilmek.

DONK'A TEPKİ
Devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen Donk, dün tribünlerin büyük tepkisini çekti... 73. dakikada oyuna dahil olduktan sonra kaptırdığı topla takımının gol yemesine sebep olan Hollandalı, tribünler tarafından uzun süre yuhalandı.

RİEKERİNK: TAKIMI TEBRİK EDİYORUM
 G.Saray Teknik Direktörü Riekerink, derbiden yenilgiyle ayrıldıkları için üzgün olduğunu söyledi. Hollandalı hoca, "İlk yarıda sahanın patronu bizdik. Birçok şans yakaladık ama kullanamadık. İkinci yarıda Beşiktaş baskılıydı ve golü attı. Skor 1-0 olduktan sonra oyundan düştük. Sahada maçı kontrol eden bir G.Saray vardı. Takımı tebrik ediyorum ancak durumumuz nedeniyle sonuç daha önemliydi" dedi.

MARTİN LİNNES MAÇ BAŞINI GARANTİLEDİ
Semih'in yokluğunda Riekerink'in sağ bekteki tercihi Linnes oldu. 12. kez ilk 11'de sahaya çıkan Norveçli oyuncu, bundan sonra maç başı ücret olarak 10 bin Euro kazanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...