Demirkol: 'Şenol Güneş 2 dakika düşünmeden gönderir'

Demirkol: 'Şenol Güneş 2 dakika düşünmeden gönderir'

SPOR Haberleri

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş'le ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in birçok oyuncuyu üst seviyeye çıkardığını ifade eden Demirkol; "Güneş, çok doğru bir tercih. Oğuzhan Özyakup için yeniden Süper Lig Starı olma şansı doğdu. Diğer oyuncular için de aynı şeyler geçerli. Şenol Güneş'in hangi oyuncuları üst seviyeye çıkardığı belli. Zaten Bilic iyi bir altyapı da kurmuştu. Bunun devamını getirebilir. Yeter ki transferde istenilenler yapılabilsin" dedi.
nbsp;
-HOCAYA GÜVENMEK LAZIM-
nbsp;
Şenol Güneş'in basın toplantısında taraftar ile camiaya birlik ve beraberlik mesajı vermesiyle ilgili Mehmet Demirkol; "Beşiktaş camiası, maalesefTürkiye'nin en olumsuz camialarından birisi oldu. Hemen kırılıp, dökülebiliyor. 4 hafta kala şampiyonluğun en büyük adayıyken kendi kendini krize soktu. Üzerinde gereksiz bir baskı yaşattı. Galatasaray, bu şampiyonluğu biraz da camiasının iteklemesiyle aldı. Beşiktaş, bunun tam tersini yaptı. Beşiktaş'ın bunu onarıp daha olumlu ve pozitif düşünmesi lazım. Club Brugge maçının ortasında başlayan negatif atmosferi hiç anlayamadım, gerek yoktu. Bu da herkesi etkiliyor. Hocanın da demek istediği bu, biraz daha pozitif düşünüp hocaya ve ekibe güvenmek lazım." sözlerine yer verdi.
nbsp;
-VAZGEÇİLMEZ DEĞİLLER-
nbsp;
Siyah-Beyazlılar'ın yıldız oyuncuları Demba Ba ve Gökhan Töre'nin iyi oyuncular olduğunu ancak vazgeçilmez olmadıklarını belirten Demirkol; "Beşiktaş'ın her ikisinden de yararlanabileceğini düşünmekle birlikte; eğer gitmek istiyorlarsa Şenol Güneş'in dediği gibi 2 dakika bile düşünmeden yollanabileceklerini düşünüyorum. Çok iyi oyuncular ama vazgeçilmez değiller." diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...