Başkan onayladı, Galatasaray'a geliyor

Başkan onayladı, Galatasaray'a geliyor

SPOR Haberleri

Dört bir koldan transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, son olarak Younes Kaboul için harekete geçti.

Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda Kaboul için girişimlere başlayan sarı-kırmızılı kulüpte başkan Dursun Özbek de transfer için onay verdi.

29 yaşındaki Fransız stoper için 5 milyon avroluk transfer bütçesi belirleyen sarı-kırmızılı yönetimde transfer için idari menajer Cenk Ergün'e tam yetki verdi. Kaboul'un transferi için önümüzdeki hafta Londra'ya giderek Tottenhamlı yöneticiler ile ilk görüşmeyi gerçekleştirecek olan sarı-kırmızılı yetkililer, Fransız oyuncu ile de ilk temalasını yaptı.

KABOUL 3 YIL İÇİN 10.5 MİLYON AVRO İSTİYOR

Tottenham ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek Kaboul için Tottenham Başkanı Daniel Levy'in talep ettiği bonservis bedelinin 7 milyon avro olması sarı-kırmızılı yetkililerin transfer bütçesini de zorlayacak. Galatasaray'ı transfer sürecinde zorlayacak bir başka etken de Kaboul'un talep ettiği yıllık ücret... Galatasaray'dan ilk etapta 3 yıllık sözleşme karşılığında toplam 10.5 milyon avro isteyen Fransız stoperin İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı biliniyor.


Başkan onayladı, Galatasaray'a geliyor
EPL'DEN ÜÇ TAKIM DEVREDE

Daha önce Beşiktaş'ın da gündeminde olan Kaboul için İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City, West Ham United ve Watford da devrede. 2009-2010 sezonundan bu yana Tottenham'da forma giyen Fransız oyuncu, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıktan dolayı toplam 15 maçta forma giymişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...