Demirel: Yanal'ın başarısının sırrı Kocaman

Düzenleyen:
Demirel: Yanal'ın başarısının sırrı Kocaman

SPOR Haberleri

Aykut Kocaman’ı çok iyi tanıyorum. Buraya gelmesi bizim için büyük bir avantaj Malum süreçteki şampiyonluk, UEFA’daki yarı final, yaşadığımız her şeyin içinde Aykut Hoca vardı Aykut Hoca gittikten sonra gelen hocalar, onun oturttuğu sistemden dolayı başarılı oldu

M. EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’nin sözleşme uzattığı kaptan Volkan Demirel, Topuk Yaylası kampında basın mensuplarının karşısına geçti ve çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Fenerbahçe’ye 4 yıl aradan sonra geri dönen teknik direktör Aykut Kocaman’a çok değer verdiğini ve saygı duyduğunu söyleyen başarılı kaleci ‘’Kendisini saha içi ve dışında çok iyi tanıyorum. Onun buraya gelmesi bizim için büyük bir avantaj. Malum süreçteki şampiyonluk, UEFA’daki yarı final, malum bugünün tarihi 3 Temmuz, yaşadığımız her şeyin içinde Aykut Hoca vardı. Hatta Aykut Hoca gittikten sonra gelen hocalar, onun oturttuğu sistemden dolayı başarılı oldu. Bunu belki herkes söyleyemez ama ben söylüyorum. Ersun Hoca o mirastan yararlandı. Aynı şekilde İsmail Hoca’nın döneminde de Aykut Hoca’nın kalıntıları vardı” dedi. 
Ozan Tufan’a güveniyorum
Kocaman’la o başarıları tekrarlamak istediklerini söyleyen Volkan Demirel, “Her şeyin başında samimiyet gelir, ben de Aykut Hoca’daki samimiyeti biliyorum. Bunu takım arkadaşlarım da görmeye başladı. Yeterince tanıdıktan sonra, inandığımız güvendiğimiz hocamızla daha iyi yerlere geleceğiz. Ben her zaman inandığım, güvendiğim ve samimiyetini bildiğim insanlarla çalışmayı tercih ederim’’ diye konuştu. Volkan, takım arkadaşı Ozan Tufan’a da destek vererek “Bazı şeyleri tespit edemiyor, bazı şeyleri anlayamıyor, doğru yapmaya çalışırken yanlış yapıyor. Ama insanları kaybetmek, yerin dibine sokmak çok kolay. Ozan geçen sezon az oynadı ama Benfica gibi bir takım çok ciddi rakamlara istedi. Biraz daha fazla oynasa Manchester United isterdi. Ozan, Alper, Salih gibi gençlere her zaman destek vereceğim” dedi. 

Kameni’yi açıkladı!
Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin Kameni transferini kulüpten önce açıkladı. “Gelecek kişiyi biliyorum ama isim vermem” diyen kaptan, “Her takımda 3-4 iyi kaleci olmalı. Geçen dönemde de Fabiano vardı. Benim için fark etmez. Kim iyiyse formayı o giyecektir. Buffon da olsa, Neuer de olsa bu böyle. Yedek kalmayı dert etmem. Önemli olan takımın şampiyonluğu. 40 yaşıma kadar oynayacağım. Ama Fener’de ama yurt dışında. Türkiye’de Fener’den başka takımın formasını giymem” dedi. Volkan’ın açıklamalarından saatler sonra F.Bahçe Carlos Kameni transferini açıkladı. Son olarak Malaga forması giyen 33 yaşındaki Kameni, bugün 18.30’da İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrollerinin ardından 2+1 yıllık imzayı atacak.  

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...