3 Temmuz'un 6.yılında karşılıklı hamleler

Düzenleyen:
3 Temmuz'un 6.yılında karşılıklı hamleler

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü “3 Temmuz kumpasını unutmadık, unutmayacağız” başlığıyla bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe Kulübü “3 Temmuz kumpasını unutmadık, unutmayacağız” başlığıyla bir açıklama yayınladı. 3 Temmuz’da gerçekleştirilen operasyonların Fenerbahçe’ye değil bütün Türkiye’ye yapıldığı belirtilen açıklamada “Bugün alçak terör örgütü FETÖ/PDY Kumpası’nın 6. yıl dönümü. Türkiye’nin ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün canına kasteden bu hain yapının yargı ve emniyetteki işbirlikçileri tek tek ortaya çıkarılmıştır. Gün, Fenerbahçe için hesap sorma vaktidir” ifadeleri kullanıldı.  

3 Temmuz bir kupadan fazlasıdır!

Trabzonspor Kulübü, 3 Temmuz’un 6. yıl dönümünde Türkiye Futbol Federasyonu’nu FIFA’ya şikâyet edeceğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada “Ülke futboluna bulaşan kara leke 3 Temmuz’da gün yüzüne çıkmış; şike, teşvik ve adaletsizlik tüm futbolseverlerin futbol hevesini kursağında bırakmıştır. Dün olduğu gibi bugün de sadece Trabzonspor taraftarı için değil; futbola gönül veren herkes için 3 Temmuz ‘bir kupadan fazlası’dır! Hakkımızı aramak için adalet arayışında FIFA’ya doğru yola çıktık” denildi. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...