Cim Bom'un yüzü penaltılarda güldü

/ Kaynak: AA
Cim Bom'un yüzü penaltılarda güldü

SPOR Haberleri  / AA

Gaziantep Büyükşehir Belediyspor'u ağırlayan Galatasaray, 2-2 beraberlikle biten maçı penaltı vuruşları sonucunda 6-5 kazanarak adını 5. tura yazdırdı.

Oldukça etkili başladığı maçın ilk yarısını 22. dakikada Engin Baytar, 36. dakikada da Amrabat'ın golleriyle 2-0 üstün tamamlayan sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda kalesinde 2 gol birden gördü. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 61. dakikada Sinan Özkan, 84. dakikada ise Serdar Deliktaş'la goller bularak müsabakayı uzatmaya götürmeyi bildi.
- Çekişme penaltı vuruşlarına da yansıdı
Karşılaşmadaki çekişme, iki takımın 9'ar vuruş kullandığı penaltılar bölümüne de yansıdı.
İlk iki vuruşta Emre Çolak ve Ceyhun Gülselam'la gol bulan Galatasaray karşısında konuk ekip, İbrahim Ferdi Coşkun ve Sinan Özkan kaleci Ufuk Ceylan'ı geçemedi. Sarı-kırmızılılar, 2-0 öne geçerek önemli bir avantaj elde etmesine karşın, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Abdullah Halman, Ramazan Altıntepe ve Serdar Deliktaş'la diğer üç vuruşta topu filelerle buluşturdu. Galatasaray'ın üçüncü penaltısını Umut Bulut kaçırırken, dördüncü penaltıyı ise Yekta Kurtuluş gole çevirdi. Ancak 5. vuruşta Sabri Sarıoğlu da başarılı olamadı ve 5'er penaltı vuruşları tamamlandığında skorda 3-3'lük eşitlik oluştu. Altıncı vuruşlara geçildiğinde, Galatasaray'da Dany, konuk ekipte de Cihan Can penaltı atışlarından faydalanamadı. Yedinci ve sekizinci vuruşlarda, Galatasaray'da Gökhan Zan ile Amrabat, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da ise Erkam Reşmen ile Vedat Budak fileleri havalandırdı.
Dokuzunca vuruşlara gelindiğinde, Bruma Galatasaray adına penaltıyı gole çevirirken, konuk ekipte İsa Akgül kaleciyi geçemedi ve penaltılar Galatasaray'ın 6-5 üstünlüğüyle sonlandı.
- Skorun eşitlenmesi, taraftarları kızdırdı
İlk yarısı 2-0 önde tamamlanan maçta skorun 2-2'ye gelmesi, Galatasaray taraftarlarını kızdırdı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un 84. dakikada Serdar Deliktaş'la skoru 2-2'ye getirmesinin ardından tribünlerden ıslıklar yükselirken, bazı taraftarlar "İmparator Fatih Terim" tezahüratları yaptı.
Maçın normal süresinin bitiminde futbolculara tepki gösteren taraftarlar, uzatmaları oynamak için sahaya gelen Galatasaray takımını da ıslıkladı. Taraftarlar, zaman zaman "yönetim istifa" şeklinde tezahüratlarda da bulundu.
- Yekta ile Kenan tartıştı
Galatasaraşylı futbolcu Yekta Kurtuluş, karşılaşmanın 58. dakikasında kendisine sert müdahalede bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyiespor'lu Kenan Aslanoğlu ile tartışma yaşadı.
Aldığı darbenin ardından rakibinin üzerine yürüyen Yekta'yı takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.
- Deumi 11. dakikada sakatlandı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Deumi, maçın henüz başında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.
Karşılaşmanın 11. dakikasında yaşadığı sakatlığın ardından müsabakaya devam edemeyen Deumi, yerini Ferit Cömert'e bıraktı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...