Galatasaray'a Türkiye Kupası'nda Gaziantep darbesi

Galatasaray'a Türkiye Kupası'nda Gaziantep darbesi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında PTT 1. Lig ekibi Gaziantep BŞB'u eledi ancak kan ter içinde kaldı

Galatasaray-Gaziantep BŞB maçında tribünler 'Fatih Terim' diye bağırdı. Mancini maçın normal süresinde oyuncu değişikliği yapmayarak herkesi şaşırttı. Galatasaray-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına futbolseverlerin ilgisi oldukça düşük oldu. Türk Telekom Arena'da tribünlerin büyük bölümü boş kalırken, rakip takım tribününde de az sayıda taraftar yer aldı. Öte yandan taraftarların son haftalarda takımı protesto etmek için söylediği "Taçsız Kral Metin Oktay" marşının stat hoparlörlerinden çalınması da ilgili çekici başka bir detay oldu. Gaziantep BŞB karşısında ilk yarıda 2-0 öne geçen Galatasaray, ikinci yarıda skoru koruyamadı. Konuk ekip ikinci yarıda 2-2'lik beraberliği yakalayınca tribündeki taraftarların sarı-kırmızılı takıma tepkisi oluştu. Galatasaraylı oyuncuları ıslıklayan taraftarlar, "İmparator Fatih Terim" tezahüratı yaptı. Taraftarlar teknik direktör Roberto Mancini'ye ise tepki gösterdiler. Uzatmaların ikinci yarısında ise taraftarlar "Yönetim istifa" diye bağırdı. Oyundan alınan Aydın Yılmaz, kendisini ıslıklayan taraftarlara alkışla karşılık verince tribünde kendisini protesto eden kişilerle kısa süreli bir tartışma yaşadı.
MANCİNİ ÇILDIRTTI
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, mücadelenin ilk 90 dakikası boyunca oyuncu değişikliği yapmarayak büyük bir sürprize imza attı. Galatasaray taraftarları Mancini'nin bu tercihine de sosyal medyada büyük tepki gösterdi. Galatasaray'da ilk değişiklik ise uzatma dakikalarında, 99'da Engin'in oyundan çıkıp yerine Sabri'nin dahil olmasıyla gerçekleşti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...