Cesc Fabregas İtalya 2. Lig ekibi Como'ya transfer oluyor... Avrupa transfer piyasasından son haberler

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Cesc Fabregas İtalya 2. Lig ekibi Como'ya transfer oluyor... Avrupa transfer piyasasından son haberler

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

AS Monaco'dan ayrılan Cesc Fabregas'ın yeni takımı belli oldu. 35 yaşındaki İspanyol yıldız Serie B ekibi Como'yla anlaştı. Fabregas'ın 2 yıllık imza attığı belirtildi. Como sportif direktörlüğe Chelsea'nin unutulmaz isimlerinden Denis Wise'ı getirmişti. Kariyerinde Arsenal, Barcelona ve Chelsea formaları da giyen deneyimli futbolcu Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası, Şampiyonlar Ligi, Premier League, La Liga, Dünya Kulüpler Kupası, UEFA Avrupa Ligi Kupası kazandı.

Benfica, River Plate'in 21 yaşındaki orta sahası Enzo Fernández için 10 + 8 milyon euro bonservis ödedi. Arjantinli futbolcu 4 yıllık imza attı.

Transferin gözde ismi Sassuolo forveti Gianluca Scamacca için West Ham United 40, PSG ise 35 milyon euro teklif etti... Sassuolo Sportif Direktörü Carnevali, 23 yaşındaki İtalyan golcüyü satmayacakları söyledi.

PSG'nin Senegalli stoperi Abdou Diallo, Napoli yolunda... Koulibaly'yi 45'e Chelsea'ye satan Napoli, Abdou Diallo için 25 milyon euro ödeyecek.

Manchester United aradığı stoperi buldu... Erik ten Hag, eski takımı Ajax'ın Arjantinli stoperi Lisandro Martínez'i transfer etti. 23 yaşındaki futbolcu için en az 50 milyon euro ödenecek.

Manchester City'nin Ukraynalı sol kanat oyuncusu Oleksandr Zinchenko, Arsenal yolunda... Sterling ve Jesus'u satan City, Oleksandr Zinchenko'dan dev gelir elde edecek. Bu ismi yerine ismi Brighton'dan Marc Cucurella alınıyor.

Porto'nun Kongolu stoperi Chancel Mbemba, Marsilya'ya transfer oldu. 25 yaşındaki futbolcu bedavaya geldi.

Midlesbrough'nun 2 yaşındaki İngiliz sağ beki Djed Spence'i Tottenham kaptı. Londra ekibi genç futbolcu içni 20 milyon euro ödeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...