Çaykur Rizespor sözleşmesi sona eren teknik direktör Bülent Korkmaz ile anlaşamadı, yollar ayrıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çaykur Rizespor sözleşmesi sona eren teknik direktör Bülent Korkmaz ile anlaşamadı, yollar ayrıldı

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayırdığını açıkladı. Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde geçen sezon Süper Lig'den kıl payı düşen Çaykur Rizespor, hocayı değiştirmeyip geri dönmeyi hedeflemiş ve Korkmaz'la bunu başarmıştı.

Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki Çaykur Rizespor, Samsunspor'dan sonra Süper Lig'e yükselen 2. takım oldu.

Spor Toto 1. Lig'de normal sezonun son haftasında Karadeniz ekibi konuk ettiği Altınordu ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil-mavililer, bu sonuçla puanını 68'e yükselterek Samsunspor'un ardından Süper Lig'e yükselen ikinci ekip oldu. 35 puanla 16. sırada kalan Altınordu ise bir alt lige düştü.

HOCAYLA YOLLAR AYRILDI

Çaykur Rizespor'dan yapılan açıklama şöyle:

"21 Şubat 2022’den bu yana kulübümüzde görev yapan, 31 Mayıs 2023 tarihi itibariyle sözleşmesi sona eren, Süper Lig'e yükselme sevinci yaşadığımız teknik direktör Bülent Korkmaz'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde kendisine başarılar dileriz." 

https://twitter.com/CRizesporAS/status/1666835190998523904

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...