CAS duruşmasında ikinci gün

/ Kaynak: AA
CAS duruşmasında ikinci gün

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Kulübü'nün, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne yaptığı başvurunun görüşüldüğü duruşmalı toplantının ikinci günkü bölümü başladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği Avrupa kupalarından iki yıl men cezasıyla ilgili, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptığı başvurunun görüşüldüğü duruşmalı toplantının ikinci günkü bölümü başladı. nbsp;Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da hazır bulunduğu toplantıda, bugün 10'dan fazla tanığın dinlenmesi bekleniyor. nbsp;Toplantıda sarı-lacivertli kulüp ve tanık avukatları, 2010-2011 sezonunda Süper Lig'de oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor-Fenerbahçe ve Fenerbahçe-Ankaragücü maçlarına ilişkin savunmaları yapacak ve o sezondaki farklı maçlara ilişkin sorular yöneltilmesi halinde de bu soruları yanıtlayacak. nbsp;Duruşmalı toplantının bugün geç saatlerde sona ermesi ve CAS'ın Fenerbahçe ile ilgili kararını 28 Ağustos'ta açıklaması bekleniyor.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...