Caner'in yerine forma Hasan Ali'nin

Caner'in yerine forma Hasan Ali'nin

SPOR Haberleri

Salı günü oynanacak Hollanda maçında sarı kart cezalısı olan Caner Erkin'in yerine Hasan Ali Kaldırım'ın forma giymesi bekleniyor.

nbsp;Estonya maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Caner Erkin'in, Hollanda mücadelesinde forma giyemeyecek olması, teknik direktör Fatih Terim'in moralini bir nebze de olsa bozmuştu. Hatta tecrübeli teknik adam, "Caner'e ihtiyacımız olduğu bir dönemde cezalı duruma düştü. Her işte bir hayır vardır" ifadesini kullanmıştı. Terim'in, Caner'in yerine Fenerbahçe'nin bir başka önemli oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'a şans vereceği öğrenildi. Sol bekte görev yapması oldukça yüksek gözüken Hasan'ın da hocasına, "Siz merak etmeyin hocam. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diyerek, şimdiden hazır olduğunun mesajını verdi. nbsp;Hollanda maçına kadar Terim'in, bir ihtimalle yeni bir ismi daha kadroya çağırabileceği de vurgulandı. Bu arada dün Estonya'dan, Türkiye'ye gelen A Milli Takımımız, ayağının tozuyla hemen Hollanda karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Kasımpaşa'nın Kemerburgaz Tesisleri'nde öğlen saatlerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada, son maçta forma giyenlerin rejenerasyon, diğerlerinin ise çift kale maçla idmanı tamamladığı bildirildi. Milliler'in bugünkü antrenmanı ise saat 19.00'da gerçekleşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...