Büyük rezalet

Düzenleyen:
Büyük rezalet

SPOR Haberleri

İstanbul’da Bandırma'nın otobüsü kurşunlandı, Malatya'da A.Demir tehdit sebebiyle şehirden çıkarıldı

Spor dünyasında üst üste iki büyük rezalet yaşandı. Önceki gece İstanbulspor ile oynayacağı TFF 2. Lig Play Off karşılaşması için İstanbul'a gelen Bandırmaspor takımına ait otobüse, takımın kamp yaptığı otelin önünde silahlı saldırı yapıldı. Otobüse 8 kurşun isabet ederken saldırganlar olay yerinden kaçtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Olay, gece saat 02.00 sıralarında Güngören'de bulunan bir otelin önünde meydana geldi. Bandırmaspor'un yaşadığı bu skandal olayın ardından bir şok haber de Malatya'dan geldi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor yarın Elazığsporla oynayacağı Play Off karşılaşması için Malatya'da kampa girdi. Ancak Mavi Şimşekler'in şehirlerinde kamp yapmasından rahatsız olan Malatyasporlu taraftarlar sosyal medyadan şiddet içerikli mesajlar yağdırdı. Ardından Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Demirsporlu yöneticileri ve Teknik Direktör Yılmaz Vural'ı arayıp "Saldırı olabilir. Şehri terk edin" şeklinde ifadeler kullandı. Bunun üzerine Adana Demirspor kafilesi polis eşliğinde Malatya'dan Elazığ'a harket etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...