Başkan bu işi bilmiyor

Düzenleyen:
Başkan bu işi bilmiyor

SPOR Haberleri

UEFA şampiyonluğunun yıldönümünde G.Saray Başkanı, düşman çatlatmaya çalışsa da Faruk Süren söylemlerini değiştirmedi ve yine bombaladı

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray’ın 2000 yılında aldığı UEFA Kupası'nın yıldönümü sebebiyle Galatasaray Adası'nda organizasyon düzenledi. Etkinliğe dönemin başkanı Faruk Süren'in yanı sıra, UEFA şampiyonluğunun mimarı Fatih Terim, eski futbolcular ve Ali Dürüst gibi camianın önde gelen isimleri katıldı. G.Saray'ın mevcut başkanı Dursun Özbek yaptığı konuşmada, "Bugün burada 17 Mayıs’ta alınan UEFA Kupası'nı kutluyorum. Bugüne kadar gelmiş Türkiye’nin en büyük kupası" dedi Basketbolda da Türkiye’ye gelen en büyük kupayı getirdiklerini belirten Özbek, “Galatasaray her zaman olduğu gibi ilklerin takımı. Bunu da her defasında her branşta gösteriyor” diye konuştu. Etkinlik oldukça neşeli geçerken, yemekte Özbek'le yan yana oturan ve samimi görüntüler veren eski başkan Faruk Süren, öncesinde yönetimini topa tuttu. 
Hoca bile bulamıyorlar
Olası bir seçim ihtimaline karşı hazırlıklara başlayan Duygun Yarsuvat'a destek veren Faruk Süren, Dursun Özbek yönetiminin Galatasaray'ın güncel sorunlarını aşmasının mümkün olmadığını vurgulayıp şöyle konuştu: "Galatasaray'ın sorunları bu yönetimin üstesinden geleceği gibi değil. Yaptıkları bazı çalışmalar da tamamen oyalama niteliğinde. Bir antrenör dahi bulacak durumda değiller, çünkü işi bilmiyorlar. Duygun Başkan ile beraberim, sürekli görüşüyoruz. Camianın da desteğini sağlayacak bir ekip oluşturursa kendisini desteklediğimi her zaman söyledim. Benim yönetim kurulunda olup olmamam önemli değil. Fikir ve stratejik olarak Yarsuvat ile beraberim."

FATİH TERİM
G.Saray'ın kendi refleksleri vardır

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim UEFA Kupasının alınışının yıl dönümü etkinliğinde, G.Saray’ın durumu hakkında konuştu. Terim, “G.Saray'ın kendi refleksleri vardır. Bu da harekete geçer ve dengeyi sağlar” dedi. Terim 2000 yılındaki başarıyla ilgili de, " Tarihin en önemli başarısına imza atan bu işin mimarları olarak hakikaten büyük bir iş yaptığımızı 16 sene geçmesine rağmen hala hissedebiliyoruz" yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...