Buruk'tan Galatasaray camiasına müjdeli haber: İcardi ayrılmadı

- Güncelleme:
Buruk'tan Galatasaray camiasına müjdeli haber: İcardi ayrılmadı

SPOR Haberleri

Arjantinli yıldızla konuştuğunu belirten Galatasaray’ın teknik patronu, “Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde oynayabilir. İlk maçında olmaz, ikinci maçında olabilir” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Mauro İcardi hakkında heyecan veren açıklamalarda bulundu. Arjantinli yıldızla sürekli olarak görüştüğünü belirten Buruk, “İcardi’yle vedalaşmadım. Gelecek, başlayacak, ne zaman başlayacak üzerinden espriler yaptık. O da buradan ayrılmadı. Sosyal medya üzerinden buradan ayrılmadığını görüyoruz. Bu da bizim için sevindirici” sözlerini kullandı.

PARADES DE YAKIN

İcardi’nin Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde oynayabileceğini söyleyen Buruk, “Şampiyonlar Ligi elemesinin ilk maçında olmaz ama ikincisinde olabilir. Ben bu şekilde gerçekleşeceğini düşünüyorum. Takımdaki oyuncular da İcardi’nin kalıp kalmayacağını merak ediyor” dedi. Okan Buruk ayrıca  transfer gündemindeki Parades’le görüşmelerin olumlu yönde devam ettiğini sözlerine ekledi.

ŞAMPİYONLUĞU UNUTTUK

Kazandıkları şampiyonlukla beklentileri artırdıklarını ve daha iyisini yapmak zorunda olduklarını söyleyen Okan Buruk, “Gelecekler ve gideceklerin durumu sebebiyle şampiyonluğu biraz unuttuk. Yeni bir heyecan yaşıyoruz” dedi.

İKİ SPONSORLUKTAN 408 MİLYON

G.Saray yönetiminin uzun uğraşlar sonunda hayat geçirdiği stat ve forma sponsorluklarının rakamları belli oldu. Yapılan açıklamaya göre sarı kırmızılılar, Rams Global ile yapılan beş yıllık stat isim sponsorluğundan yıllık 213 milyon TL + KDV, Sixt ile imzalanan forma sponsorluğundan da yıllık 195 milyon TL + KDV gelir elde edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...