Burnley Galatasaray'ın kiralık yıldızı Milot Rashica için 11 milyon euro veriyor!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Burnley Galatasaray'ın kiralık yıldızı Milot Rashica için 11 milyon euro veriyor!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren Milot Rashica yeniden İngiltere'ye dönebilir. Kosovalı futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Burnley kulübü bonservisi için Norwich City'ye 11 milyon pound ödemeye hazır! İddiaya göre İngiliz kulüpleri el sıkıştı bile... Rashica'nın Türkiye temsilcisi Kosova basınında çıkan haberleri yalanladı.

Galatasaray'ın geçen yaz İngiltere'nin Norwich City takımından kiraladığı Milot Rashica'ya Burnley talip oldu.

Kosova basınında çıkan habere göre, bir sezonluk aranın ardından Premier League'e geri dönen Vincent Kompany yönetimindeki İngiliz ekibi, Rachica'yı kadrosuna katmak istiyor.

Radyospor'a konuşan Rashica'nın Türkiye temsilcisi Aykut Erçetin ise haberin doğru olmadığını savundu. Erçetin, "Rashica'nın hedefi, Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak. Galatasaray'da ve Türkiye'de olmaktan çok mutlu. Gönlü Galatasaray'da kalmaktan yana" ifadelerini kullandı.

DERBİDE ASİST YAPTI

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki Kosovalı kanat oyuncusunun sarı kırmızılı kulüple olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. Kiralama bedeli ödenmeyen Rashica, Galatasaray'dan yıllık 1.5 milyon euro kazanıyor.

Galatasaray formasıyla bu sezon 26 resmi maça çıkan Kosovalı futbolcu 6 gol atarken, 5 kez de asist yaptı. Rashica'nın son asisti Beşiktaş'ın 3-1 kazandığı derbide geldi.

Burnley Galatasaray'ın kiralık yıldızı Milot Rashica için 11 milyon euro veriyor!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...