Eskişehir'de AK Parti seçim aracına saldıran kişi gözaltına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
GÜNDEM Haberleri

Eskişehir'de alkollü olduğu iddia edilen bir kişi AK Parti seçim aracına saldırıp küfürler etmeye başladı. Çevredeki vatandaşların şikayeti üzerine şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Eskişehir'de sıcak saatler! AK Parti seçim aracına saldıran bir kişi ortalığı karıştırdı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Odunpazarı ilçesi 2 Eylül Caddesi’nde meydana geldi.

Eskişehir'de AK Parti seçim aracına saldıran kişi gözaltına alındı

Alkollü olduğu iddia edilen bir kişi, cadde üzerinde bulunan giydirilmiş AK Parti seçim minibüsüne saldırdı. Çevreden geçen vatandaşların uyarısı üzerine küfürler etmeye başlayan şahsa, polis ekipleri müdahale etti.

Eskişehir'de AK Parti seçim aracına saldıran kişi gözaltına alındı

POLİSE KÜFÜR EDİP TEHDİTLER SAVURAN ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Kendisine müdahale ederek sakinleştirmeye çalışan polislere de küfür ve tehditler savuran şahıs, ekipler tarafından gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...