Burcu Çetinkaya parkura dönüyor

Düzenleyen:
Burcu Çetinkaya parkura dönüyor

SPOR Haberleri

Kadınlarda Türkiye Ralli Şampiyonluğunu 5 defa kazanan yazarımız Burcu Çetinkaya Bucak, yeni sezonda BC Vision Motorsport ekibiyle etaplara geri dönüyor.

Takım lansmanı için düzenlenen basın toplantısında hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirten Burcu Çetinkaya, yeni sezon için heyecanlı olduklarını söyleyerek şöyle devam etti: Hamilelik sebebiyle motor sporlarına ara vermek zorunda kalmıştım. Takımımızla yeni sezonda oldukça iddialıyız. Bu yıl hedefimiz tabii ki Türkiye bayanlar şampiyonluğu. Fakat biz bir adım öteye giderek çıtayı erkek pilotların da bulunduğu genel klasmanda üst sıralara çıkarttık. Bu sezon Ercan Kazaz’ın eski co-pilotu Emire Cantük Eren’le birlikte olacağız. Onun da bayan bir pilotla ilk tecrübesi. Birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...