Erdoğan'dan iki yüzlü Avrupa'ya hodri meydan: Topunuz gelin

Düzenleyen:
Erdoğan'dan iki yüzlü Avrupa'ya hodri meydan: Topunuz gelin

GÜNDEM Haberleri

“Muhalefetin derdini anladık da Avrupa ülkelerine ne oluyor? 16 Nisan bitsin konuşacağız, gereğini yapacağız.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandum öncesi Türkiye’yi düşman ilan eden Avrupa’ya seslendi: “AB üyelik süreciymiş, geri kabul anlaşmasıymış; artık hiçbiriyle bizi tehdit edemeyecekler. Bitti o işler.” “İnsan İçin Orman, Ekonomi İçin Orman” programında konuşan Erdoğan özetle şunları kaydetti:
Hollanda’nın Rotterdam şehrinde dükkanlara asılan posterim Hollanda polisi tarafından sökülüp atıldı, diğer taraftan PKK’nın başındaki kişinin pankart ve posterleriyle Rotterdam caddelerinde polislerin koruması altında gösteriler yapılıyor. Alman milletvekilleri de avuçlarına ‘hayır’ yazarak kampanyalar yapıyor. Ne yaparsanız yapın, topunuz gelin...

HESABINI SORACAĞIZ
Şu 16 Nisan bir bitsin, 16 Nisan bittikten sonra masaya oturacağız, konuşacağız. Bu devran böyle yürümez, gereği neyse Türkiye olarak da biz bunu yaparız. Hollanda’da yerlerde sürüklenen o benim Hüseyin Kurt kardeşimin hesabını soracağız. Bunlar insanlıktan nasibini almamış, bunlarda merhamet yok. Şu anki Avrupa II. Dünya Savaşı öncesinin ırkçı, faşist, zalim Avrupası ve ortaçağın Türk ve İslam düşmanı Avrupa’sıdır. 
Teröristlere kucak açan Avrupa, imam ve öğretmenlerimize ajan muamelesi yapıyor. Ondan sonra bir ay İstanbul’da Alman Konsolosluğundaki ajan terörist saklanıyor. Merkel geldiğinde onu bırakmamızı istiyor. Dedim ki ‘Size 4 bin 500 terörist dosyası verdim. Nerede neticesi?’ dedim. ‘Yargı’ dedi. ‘Bizde de yargı, kusura bakmayın’ dedim.”

AJANLARA İZİN YOK
Bundan sonra Türkiye’de çeşitli sıfatlar altında ajanlık yapan hiçbir Avrupalıya izin verilmeyecek. AB üyelik süreciymiş, Geri Kabul Anlaşması’ymış, şuymuş, buymuş, artık hiç biriyle bizi tehdit edemeyecekler. Bitti o işler.”

BUNLAR PALAVRA
Meclis’te kabul edilen metni dahi okumaya tenezzül etmeyen ana muhalefetin başındaki zat felaket yalan söylüyor, diyor ki, ‘Cumhurbaşkanı Meclis’i feshedecek.’ Öyle yalanlar, öyle iftiralar ortaya atıyorlar ki, insanın havsalası almıyor. Tabii buna baktılar ki inanan yok, çıtayı biraz düşürdü. Bu sefer ne demeye başladı? ‘Cumhurbaşkanı; belediyeleri, muhtarlıkları kapatacak’ demeye başladı. Şimdi önceki gün ne diyor, ‘Cumhurbaşkanı tüm lokantaları kapatabilir’ diyor. El insaf, yalanın da, palavranın da bir haddi, hududu olur. Şimdi sırda ne zaman boyacılara, simitçilere, çekirdekçilere gelecek diye bekliyorum. 
Erdoğan'dan iki yüzlü Avrupa'ya hodri meydan: Topunuz gelin
“AHİRETİNİZİ DE KAZANIYORSUNUZ”
Kabul sırasında engelli çocukların anne ve babalarını tebrik eden Erdoğan, “Allah yâr, yardımcınız olsun. Çünkü bu yavrularınızla ilgilenmeniz her şeyin ötesinde, bir dünya ve ahiret ecrini kazandıracaktır. Ben, bu dünyadakinden öte ebedî âlemdeki mükâfatınızın ne denli büyük olduğuna inanıyorum. Rabbimizin bu noktada bize müjdeleri var, sevgili Habib’in müjdeleri var” diye konuştu.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...