Burak Yılmaz'ın takım arkadaşı şok kavgayı anlattı! 'Burak, Ikone’yi tuttuğu gibi bir tarafa yolladı'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Burak Yılmaz'ın takım arkadaşı şok kavgayı anlattı! 'Burak, Ikone’yi tuttuğu gibi bir tarafa yolladı'

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dakika haberleri... Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz'ın Eric Bailly ve Tayfur Bingöl arasında yaşanan tartışmaya verdiği reaksiyon sonrası akıllara Lille dönemindeki olayı geldi. Burak Yılmaz'ın Lille'den takım arkadaşı olan Mike Maignan, soyunma odasında yaşanan geçmiş döneme ait bir kavgayı anlattı.

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor - Beşiktaş maçının devre arasında soyunma odasında tartışan Eric Bailly ve Tayfur Bingöl geceye damgasını vurmuştu.

Teknik sorumlu Burak Yılmaz, Eric Bailly'i oyundan alarak Fildişi Sahilli oyunuya tepki göstermişti. Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalarla şaşırtan 38 yaşındaki antrenör, "Eric Bailly ile ilgili bir sıkıntı yaşandı devre arasında. O yüzden çıkardım. Sakatlık durumu yok. Yakışıksız bir hareketten dolayı oyundan aldım. Var mı, daha net konuşalım, daha net sorun! Evet, aynen. Ben bunu yaptırtmam. Tayfur, Türk yabancı diye ayırmam. Benim oyuncumun yakasını çekemezsin ve bunu devam ettiremezsin. Ben böyle bir adamım. Ben teknik direktörlüğe devam edeceksem de böyle devam edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Burak Yılmaz'ın takım arkadaşı şok kavgayı anlattı! 'Burak, Ikone’yi tuttuğu gibi bir tarafa yolladı'

BURAK YILMAZ'IN TAKIM ARKADAŞI KAVGAYI ANLATTI

Burak Yılmaz’ın eski takım arkadaşı Mike Maignan, Le Carre'ye yaptığı açıklamada Burak Yılmaz’ın Lille’de Renato Sanches ile yaşadığı bir kavgayı anlattı ve bu durumun gruba nasıl olumlu yansıdığını şöyle açıkladı:

“Nice ile oynamıştık ve galibiyet golünü atıp kazanamamamıştık. Lille’de farklı gruplar vardı; biz Paris’liler, Portekizler ve diğerleri.. Türkler falan. Maç içinde Burak ile Renato Sanches arasında bir anlaşmazlık yaşandı. Soyunma odasına giderken bir baktık yanımızdan bir çöp uçtu. “Pa pa pa pa” gibi sesler duyduk. Dönüp baktığımızda Burak ile Renato Sanches’in tartıştığını gördük. Burak formasını çıkarttı. Zeki ve Yusuf, Burak’ı tutmaya çalıştılar. Fonte ve Xeka da Renato’yu tutmaya çalıştılar. Biz de bir şey olmaz diye izliyorduk. Sonra Ikone ve Bamba ayırmaya gittiler."

Burak Yılmaz'ın takım arkadaşı şok kavgayı anlattı! 'Burak, Ikone’yi tuttuğu gibi bir tarafa yolladı'

"Burak, Ikone’yi tuttuğu gibi bir tarafa yolladı. Samimi söylüyorum, eğer o gün birbirlerine vurmuş olsalardı kan çıkardı. Çok güçlülerdi ve ben Burak ile Renato’yu hiç o halde görmemiştim. Güvenlik görevlileri de olayı sakinleştiremedi, zaten ayırmak için giden herkes bir tarafa uçuyordu. Çılgınca bir tartışmaydı. Sadece Burak’ı ayırmaya çalışan Türkler ile Renato’yu ayırmaya çalışan Portekizler ayakta kalabildi. 2 gün sonra soyunma odasında antrenörle birlikteydik. Galtier söz aldı konuyla ilgili, biz kendi aramızda konuştuk ve meseleden güçlenerek çıktık, doğrusu bazıları yaşananlardan biraz da korktular ve bu bizim takıma iyi yansıdı.”

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...