Bu kupa kimin?

Bu kupa kimin?

SPOR Haberleri

Akhisar ile Galatasaray Sivas’ta Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak için bugün 20.45’te Sivas’ta kozlarını paylaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyon bu akşam oynanacak Akhisar-Galatasaray maçıyla belli olacak. Bu yıl 57’ncisi düzenlenen Türkiye Kupası’nın finaline Sivas Yeni 4 Eylül Stadı ev sahipliği yapacak. Saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi finalde yenerek Türkiye Kupası’nı, Galatasaray’ı da penaltılarda geçerek Süper Kupa’yı müzesine götüren ve Avrupa’da ülkemizi temsil eden Akhisar, bu sezon Süper Lig’e veda eden ilk takım oldu. Ege temsilcisi kupayı kazanmayı başarırsa, 1. Lig’de mücadele ederken yine ülkemizi Avrupa’da temsil edecek.

ÇİFTE KUPA HESABI
Galatasaray ise hesaplarını sezonu çifte kupayla tamamlamak üzerine yapıyor. 1962-1963 sezonundan bu yana oynanan Türkiye Kupası’nda 22 defa final oynayan Cimbom, bu finallerin 17’sinde mutlu sona ulaşan taraf oldu. Sarı-kırmızılılar, bu akşam Akhisar karşısında galip gelmesi hâlinde 18. defa Türkiye Kupası’nı müzesine götürmüş olacak. Kupa mücadelesinin ardından gözünü lige çevirecek olan Aslan, 19 Mayıs Pazar günü ise TT Stadı’nda M. Başakşehir’i final niteliği taşıyan maçta yenip 22. Süper Lig şampiyonluğuna da ulaşmak istiyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...