Amatör kötülük

Amatör kötülük

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı hoca, "Galatasaray Türkiye'dir sözü boşuna değil. Yarışta olan olmayan (Fenerbahçe) bizleri konuşuyor. Konsantrasyonumuzu bozmak istiyorlar" derken, "Bu hafta kupa haftası olsun" sözlerini kullandı.

BURHAN CAN TERZİ

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim bugünkü kupa finaline yönelik bir basın toplantısı düzenledi. Sarı-kırmızılı teknik adam, "Son yıllarda Sivas'a böyle güzel havalarda gelmedim. Bu tip uygulamaların değişik şehirlerde olmasını güzel bir karar olarak görüyorum" vurgusu yaparken, "Hedeflediğimiz yerlerden bir tanesindeyiz. Ligle birlikte hedef koyduğumuz yerdeyiz. Pazar gününe konsantre olan takımımızı inşallah yarınki (bugünkü) finale odaklarız. Türkiye Kupası'na önem veriyoruz. Biz de buna talibiz. İnşallah Galatasaraylı taraftarlarla birlikte bu haftayı kupa haftası olarak geçiririz" temennisinde bulundu.

Gülüp geçiyoruz
Şampiyonluk yarışında olmayan (F.Bahçe) rakiplerin de yaptığı açıklamalara şaşırdığını kaydeden Terim, "Galatasaray öyle bir konumda ki, yarışta olan, olmayan, takımların başkanlarından, yöneticilerine, medya mensuplarından teknik adamlarına herkes kendi maçlarını bıraktı, bizim maçları konuşuyor. Biz bunları esasında gülerek karşılıyoruz. Galatasaray Türkiye'dir lafının boşuna edilmediğini bir kez daha gösteren bu yaklaşıma bizim camiamız aslında alışkın. Organize ancak amatör bir kötülük gözlemliyoruz. Bizi kızdırıp, konsantrasyonumuzu bozmaksa amaç, hepsine geçmiş olsun" sözlerini kullandı.

KUPA İLE BİTİRELİM
Akhisarspor Teknik Direktörü Cem Kavçak basın toplantısında, "Maalesef 7 yıllık Süper Lig maceramıza son verdik" derken, "Ligden düşmüş olabiliriz. Bu bizim için artı bir motivasyon olacak. Çünkü artık kaybedecek bir şeyimiz yok. Hiç değilse ligi kupa ile tamamlamak istiyoruz" sözlerini kullandı.

HAVASI BAŞKA
G.Saray Kaptanı Selçuk İnan final öncesi, "Bu maçlar başka havada oynanır. İnşallah sadece futbolun konuşulduğu bir maç olur. İzleyenlere güzel maç izletiriz. Hiçbir şey Başakşehir maçını olumsuz etkilemez. 3 günde bir sezonun emeklerini alabiliriz. Bu maçı kazanarak Başakşehir maçına moralli çıkmak istiyoruz" dedi.

ALGI YÖNETİMİ YAPILIYOR
Türk Telekom Stadı'nda bir basın toplantısı yapan G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, "Ligin bitmeye yaklaştığı dönemde bize karşı çok büyük bir algı yönetimi yapılıyor. Şampiyonluk yürüyüşümüzü kötülemek, değersiz kılmak isteniyor" derken, "Başkanlar ve yöneticiler, diğer kulüpler hakkında, hele de kendi maçları haricinde konuşurken dikkatli olmalı. Çok kötü duyumlar alıyoruz. Bunlardan rahatsızız. Bunların olmamasını diliyoruz. Toplamda baktığımızda Galatasaray'ın aleyhine yapılan hatalar, lehine yapılan hataların kat ve kat üstünde. Sayın Göksel Gümüşdağ'ın elinde bir şey varsa -ki Türk futbolunu dizayn ettiğini ve yönettiği havasını etrafa yayan bir kardeşimiz- açıkça beyan etsin. Ben söylersem aldığım duyumlar üzücü olur, üzülür" sözlerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...