Bu gece uyku yok! Galatasaray, Bayern Münih deplasmanında

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bu gece uyku yok! Galatasaray, Bayern Münih deplasmanında

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sarı kırmızılılar, grup ikinciliği için büyük önem taşıyan karşılaşmada Münih’te zafer arayacak. 23.00’te başlayacak mücadele gece yarısı bitecek…

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 4. haftasında bu gece deplasmanda Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak. Aslan, Bayern’i İstanbul’da âdeta elinden kaçırmıştı. Geriye düştüğü maçta İcardi’nin ‘Panenka’ penaltısıyla eşitliği yakalayan sarı kırmızılılar, 70 dakika sahayı dar ettikten sonra talihsiz gollerle maçtan 3-1 mağlup ayrılmıştı. Galatasaray, evinde yapamadığını Münih’te yapmaya çalışacak. Türkiye saatiyle 23’te başlayacak karşılaşma gece yarısı sona erecek, sarı kırmızılı taraftarlar uykusuz kalacak.

BAYERN'DE EKSİK ÇOK

İkinci haftada Manchester United’ı deplasmanda yenen Galatasaray, Bayern Münih karşısında da yeni bir destan yazmak istiyor. Topladığı dört puanla grupta ikinci durumda olan Aslan, bu maçtan puanla dönerse büyük avantaj elde etmiş olacak. Grubun diğer maçında aynı saatte Kopenhag, Manchester United’ı ağırlayacak. Bavyera temsilcisinde stoperler De Ligt ve Buchmann ile sol bek Guerreiro sakat. Galatasaray’da ise son idmanda takımla çalışmalara çıkan Fernando Muslera, büyük bir fedakârlıkla kaledeki yerini alacak. 

BİTİRİCİ OLMAK ZORUNDAYIZ

Galatasaray’ın çalıştırıcısı Okan Buruk, “Çok hızlı rakip kaleye iniyorlar. Biz çok deplasmandan galip döndük. Yine kazanmak için sahaya çıkacağız. Savunma gücümüz de ön planda olacak” dedi ve, “Analizlerimizi yaptık. İlk maçta ilk yarıdaki futbolumuzu genele yaymalıyız. Rakipten topu çabuk geri almak ve bitirici olmak durumundayız. Planımız fırsatlar yakalayıp kaçırmamak üzerine kurulu” sözlerini kullandı.

DEPLASMANDA DAHA İYİ

Galatasaray, Alman takımlarına karşı deplasmanlarda daha iyi performans ortaya koyuyor. İç sahadaki 15 maçta iki galibiyet, sekiz beraberlik ve beş yenilgi alan sarı kırmızılılar dışarıdaki 16 müsabakada ise beş galibiyet, beş beraberlik, altı da mağlubiyet gördü.

TUCHEL’İ ENDİŞE SARDI

Bayern’in hocası Thomas Tuchel “Galatasaray ilk maç çok cesaretli oynadı. 70 dakika birebir oynadılar. Çok koştular. Çok şeyi değiştirmemiz lazım. Rövanşta farklı olacaklarını sanmıyorum. İcardi’ye de dikkat etmemiz gerekiyor. Attığı penaltıyı gördük, korkusu yok” dedi.

KAPTAN İĞNEYLE

Galatasaray’da Mauro İcardi, topuğundaki ağrılar yüzünden haftalardır iğneyle sahaya çıkıyor. Arjantinli yıldızın bu fedakârlığının aynısı bu defa kaptan Fernando Muslera’dan geldi. Kasımpaşa maçında dirseği çıkan Muslera, ağrılarını iğneyle dindirip Bayern maçında eldivenleri giyecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...