Beşiktaş'ta tatlı sıkıntı: Forma savaşı arttı

- Güncelleme:
Beşiktaş'ta tatlı sıkıntı: Forma savaşı arttı

Spor Haberleri

Şenol Güneş solda Cenk'i kullanmak istiyor ama Redmond daha ağır basıyor. Çift santrforlu sisteme geçiş düşünülüyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın son haftalardaki yükselen formu yüzleri güldürüyor. Millî ara sonrasında Kadıköy’de Fenerbahçe derbisine çıkacak olan siyah beyazlılar ligin en formda takımlarından biri olarak dikkati çekiyor. Beşiktaş’ın artan formunda hücumcuların performansının etkisi büyük. Aboubakar gaza basıp her hafta birbirinden şık goller atarken, Cenk Tosun’la olan uyumu da yüzleri güldürüyor. Tosun Paşa ideal bir kanat oyuncusu olmasa da Aboubakar’ı kamçılıyor.

REDMOND RAHATLATIYOR

Şenol Güneş yine de farklı alternatifler üzerinde fikir yürütüyor. Aboubakar’la çok iyi bir ritim yakalamış olsa da Tosun Paşa’nın sol bek Masuaku ile uyumsuzluğu dikkati çekiyor. Son oynanan İstanbulspor maçında bu durum iyice belirginleşti. Redmond’un kenar bekle oynamaya alışkın olmasıyla, İngiliz yıldız oyuna girdiğinde sol kanat daha işlek hâle geliyor. Ancak Cenk Tosun’u kulübede bekletmek istemeyen Şenol Güneş’in, çift santrforlu sistem için yardımcılarıyla kafa kafa verdiği öğrenildi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Beşiktaş’ın, Premier Lig ekiplerinden Southampton’dan kiraladığı ve sezon sonu boşa çıkacak olan Nathan Redmond için görüşmeler başladı. Yönetimin 2+1 yıllık sözleşme imzalamak istediği Redmond’un dört yıllık anlaşmada direttiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...