Beşiktaş'ta sola 3 aday

Beşiktaş'ta sola 3 aday

SPOR Haberleri

Büttner'le her konuda anlaşan Beşiktaş, M.United'ın katı tutumunu aşamıyor. Bütner'e alternatif olarak Holebas ve Elderson'la temaslarını sürdürüyor.

Geride kalan 3 haftada 9 puan toplamasına rağmen sol bek pozisyonunda denediği çeşitli isimlerden verim alamayan Beşiktaş, Atiba'nın G.Antepspor maçında sergilediği performanstan sonra bir nebze rahat nefes alsa da lige kafası rahat devam etmek istiyor. Celtic'in kendisini bonservisiyle birlikte istemesinden dolayı bu transferden vazgeçen Alexander Büttner, Beşiktaş için Manchester United'ın kararını bekliyor. M Park Antalyaspor forması giyen Aissati'yi Rusya'nın Terek takımına transfer etmek için Türkiye'ye gelen Büttner'in menajeri Aleksander Bursac'la bir kez daha temas kuran Beşiktaş Yönetimi "Oyuncumun Beşiktaş'a kiralık olarak gitmek istediğini Manchester United'a ilettim, bekliyoruz" cevabını aldı.
KERİM FREİ KARTAL OLUYOR
Manchester United Menajeri David Moyes'in Baines transferinin gerçekleşmemesiyle Büttner'in gidişine sıcak bakmadığı belirtilirken, siyah-beyazlılar alternatif isimlerle temaslarını sürdürüyor. Büttner'den olumlu bir sonuç çıkmazsa Beşiktaş Yönetimi Olimpiakos forması giyen Holebas ya da Braga'da oynayan Elderson'dan birini kadrosuna katacak. Diğer taraftan Futbol Direktörü Önder Özen'in çok istediği milli oyuncu Kerim Frei için girişimlerini sürdüren siyah-beyazlılar oyuncuyla prensipte anlaşmaya vardı. Ümit Milli Takım kampına katılmak için İstanbul'a gelen Kerim'le el sıkışan Beşiktaş, kulübü Fulham'a 2.5 milyon euroluk transfer teklifinde bulundu. nbsp;İngiliz ekibinin 3 milyon euroda ısrarcı olduğu, indirime gitmesi halinde imzaların atılacağı öğrenildi. gt; Hüseyin EROĞUL
BÜTTNER'E COENTRAO ENGELİ
Büttner'in Beşiktaş'a gelmesindeki en nbsp;
büyük engel, Man.United'ın transfer fiyaskosu olarak gösteriliyor. ManU'nun Real Madridli Coentrao'nun evraklarını yetiştiremediği iddiası menajer Bursac'ı çıldırttı. Hollanda basınına konuşan Bursac, "Coentrao konusu iki kulübün sorunu, bizi ilgilendirmez. Biz kiralama için nbsp;onay aldık. Alex bütün sezon kulübede oturmak istemiyor" dedi.

Orman'dan Fernandes yalanlaması
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, F.Bahçe'ye gideceği iddia edilen Manuel Fernandes için, "Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılmaya niyeti yok, Beşiktaş'ın da onu bırakmaya niyeti yok. F.Bahçe dost camiamız, onların da böyle bir talepleri yok. Bunlar hep yalan haberler" açıklaması yaptı.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...