Fatih Terim'le 2 yıl daha

Fatih Terim'le 2 yıl daha

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'in A Milli Takım ile anlaşmasının ardından yaşanan sözleşme tartışmalarına noktayı koydu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'in A Milli Takım ile anlaşmasının ardından yaşanan sözleşme tartışmalarına noktayı koydu. "Mayıs'ta Terim'in sözleşmesi bitiyor. Terim, bu tarihten sonra sadece Milli Takım'ı çalıştıracak" dedikoduları üzerine harekete geçen Aysal, tecrübeli teknik adamın sözleşmesini 2 yıl daha uzatma kararı aldı. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında bu fikrini açıklayan ve üyelerden tam destek alan Aysal, Terim'in sözleşmesini aynı şartlarda Mayıs 2016'ya kadar uzatacak. Görev süresi bu tarihte sona erecek olan Aysal, öylelikle daha önce "Ben olduğum sürece Terim" sözünü de yerine getirmiş oldu.
İLK TANIŞMA
Bruma, TT?Arena'da Fatih Terim'le tanıştı. Portekizli genç, "Fatih Terim'den kendimle ve gelecekle ilgili çok güzel şeyler duydum. Bir futbolcu için çok önemli bir güven kaynağı" dedi.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...