Beşiktaş'ta Demba Ba seferi

Beşiktaş'ta Demba Ba seferi

SPOR Haberleri

Önümüzdeki sezon şampiyonluğa ulaşacak bir kadro kurmak için kolları sıvayan Orman, liste başındaki Senegalli için Londra'ya gidecek.

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma şansını son haftaya kadar kovalayan ancak bunu başaramayan Beşiktaş, transfer için harekete geçiyor. 4 bölgeye transfer yapmayı düşünen siyah-beyazlılar, forvet, forvet arkası, stoper ve sağ bek mevkilerine yapacağı takviyelerle yeni sezona girmeyi planlıyor. Önceki gün gerçekleştirilen Olağanüstü Mali Genel Kurul'un ardından rahatlayan Başkan Fikret Orman, listede bulunan isimlerle bire bir görüşmeler yapmak üzere Avrupa'ya açılacak. Transferi görüşmelerini bizzat yürütecek olan Orman, ilk olarak liste başındaki Demba Ba için girişimde bulunacak. nbsp;Londra ekibi, Senegalli oyuncuyu bırakıp bırakmama konusunda bir-iki gün içinde net bir karar verecek. Almeida'ya yol veren siyah-beyazlılar Demba Ba'yı kiralık olarak kadroya katmak istiyor. nbsp;
DANNY, MELEDO, OLCAN…
Forvet arkası transferi için Zenit St. Petersburg'un 10 numarası Danny için dirsek temasını sürdüren siyah-beyazlıların stoper adayı ise Metalist Kharkiv'in Brezilyalı savunmacısı Rodrigo Moledo. Öte yandan bu sezon kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre'nin bonservisini almak isteyen Beşiktaş Yönetimi, yıldız oyuncuyla görüşmeleri sıklaştıracak. Bu arada sağ beke takviye isteyen Bilic'e Önder Özen'in Kayserisporlu Sefa'yı önerdiği ancak Hırvat teknik adamın gerçek mevkisi stoper olan genç oyuncuyu veto ettiği öğrenildi.

MESAJ GÖNDERMİŞTİ

Beşiktaş'ın kadrosuna katmayı çok istediği 28 yaşındaki Demba Ba, Chelsea'de geçen sezon toplam 29 maçta forma giydi. Şampiyonlar Ligi'nde 2, Premier Lig'de ise 5 gol atan Senegalli futbolcu geçtiğimiz günlerde Beşiktaş taraftarının "Biz seni görmeden sevdik Ya Resulullah" pankartını instagram hesabından paylaşmıştı. nbsp;



nbsp;HÜSEYİN?EROĞUL / TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...