Arda Turan: 'İkincileri kimse hatırlamaz'

Arda Turan: 'İkincileri kimse hatırlamaz'

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan "Kupa ellerimizden kayıp gitti" dedi.

90+3'te yedikleri golle ellerinin arasından kayıp giden şampiyonluk sonrası NTV Spor'a konuşan Arda Turan, "Sonuçta önemli bir şey yaptık ama hayatta ikincileri kimse hatırlamaz. Yine de özel bir takımız ve bu sezon önemli işler başardık. Kazanmaya bu kadar çok yaklaşmışken kaybetmemiz çok büyük hayal kırıklığı oldu" ifadelerini kullandı. Sakatlığının leğen kemiğinde olduğunu dile getiren Milli yıldız, "Nasip böyleymiş. İsterdim ki Türk bayrağını seremonide dalgalandırıp Şampiyonlar Ligi şampiyonu olayım. Ama hayat böyle birşey işte. 2 dakika daha gol yemeseydik Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacaktık. Dramatik olması bizi yıktı biraz. Kupa ellerimizin arasındaydı. Futbol... Yapacak bir şey yok..." diye konuştu.

nbsp;Arda Turan: 'İkincileri kimse hatırlamaz'

MADRİD UYUMADI

UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanan Real Madrid'te kutlamalar sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Final maçında Atletico Madrid'i uzatmalarda 4-1 yenerek, 12 yıllık "Kupa 1" hasretine son veren Real Madrid, kulüp tarihindeki 10. defa Şampiyonlar Ligi kupası kazanma başarısını sabaha kadar kutladı. Maçın ardından Lizbon'daki Luz Stadı'nda başlayan kutlamalar, Madrid'deki Cibiles Meydanı'nda sürdü. Özel uçakla Madrid'e geldikten sonra Santiago Bernabeu Stadı'na götürülen futbolcular ve teknik heyet, burada üstü açık otobüsle taraftarların beklediği Cibeles Meydanı'na götürüldü. Lazer gösterileriyle renklendirilen meydana gelen takım otobüsünü, binlerce taraftar "Şampiyon" tezahüratlarıyla karşıladı. nbsp;

Statta muhteşem tören

Meydandaki taraftar topluluğunu coşturan futbolcular arasında Sergio Ramos, Marcelo, Cristiano Ronaldo, Casillas isimleri ön plana çıkarken, taraftarlara hitaben konuşan takım kaptanı Casillas, "Lizbon'da, Bernabeu'da ve burada bize destek veren tüm taraftarlara çok teşekkürler. Sergio Ramos'un golünü hep birlikte sizler attınız. Çok büyüksünüz" dedi. nbsp;Sonrasında Bernabeu'ya dönen takım ve taraftarlar statta düzenlenen muhteşem görsel şovlar arasında şampiyonluğu coşkuyla kutladı. Çılgın kutlamalar sırasında yaklaşık 200 taraftarın yaralandığı, bunlardan 36'sının hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Ronaldo Messi'yi yakaladı nbsp;
Şampiyonlar Ligi finalinde kapanışı yapan golü penaltıdan kaydeden Cristiano Ronaldo, Devler Ligi'ndeki 67. golüne imza attı. Turnuva tarihinin en golcü oyuncuları sıralamasında Lionel Messi'yi yakalayan Portekizli yıldız, 71 golü bulunan Real Madrid'in sembol ismi Raul'e de bir adım yaklaşmış oldu. Devler Ligi'nde attığı 17 golle üst üste ikinci kez gol krallığına ulaşan Ronaldo, bir sezonda en fazla gol atan futbolcu unvanına da erişmeyi başardı.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...