Beşiktaş'ın CAS duruşması yarın başlıyor

Beşiktaş'ın CAS duruşması yarın başlıyor

SPOR Haberleri

Şike yapmakla suçlanan ve UEFA Disiplin Kurulu tarafından 1 yıl Avrupa'dan men cezası talep edilen Beşiktaş'ın yaptığı itiraz duruşması yarın başlıyor.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde İstanbul BBSK ile oynadığı maçta şike yapmakla suçlanan ve UEFA Disiplin Kurulu tarafından 1 yıl Avrupa'dan men cezası talep edilen Beşiktaş 'ın yaptığı itiraz duruşması yarın başlıyor. Siyah - beyazlı kulübün yarın İsviçre'nin Lozan şehrindeki Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) duruşması yapılacak. Duruşmalı toplantıya Beşiktaş Kulübü'nü temsilen hukuk işleri ve finansmandan sorumlu yönetim kurulu üyesi Melih Sami Esen ve yabancı avukatlar katılacak. Esen ve avukatların yanı sıra duruşmada eski yöneticilerden Serdal Adalı, eski teknik direktör Tayfur Havutçu, kulüp çalışanı Ahmet Ateş, Türkiye Futbol Federasyonu eski Etik Kurulu üyeleri Prof. Dr. Oğuz Atalay, Yrd. Doç. Dr. Burak Oder ve Mertay Kugay da tanık olarak bulunacaklar. Lozan'a gitmeyecek olan TFF Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun ise video konferans ile yine tanık olarak duruşmaya katılacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...